Bilete Untold 2020: cât costă biletele și când are loc Untold 2020

Organizatorii Festivalului Untold, vor pune în vânzare, începând de miercuri, de la ora 14:00, primele abonamente pentru cei care doresc să participe la acest eveniment.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD își va deschide porțile în vara anului 2020. Primul val de bilete va intra în vânzare miercuri, 20 noiembrie și cei care se înscriu pe site-ul festivalului vor avea parte de prețuri speciale.

Citeste si: Gina Pistol și Smiley nu se mai ascund! Au fost fotografiați împreună, la UNTOLD

Citeste si: Un bărbat din Cluj, propuneri sexuale în schimbul cazării în apartamentul lui la Untold: "Mi-ar plăcea să le privesc cum se joacă sau să fiu sclavul lor"

Citeste si: Scandal dupa UNTOLD! Ce a patit patroana unei firme care a cerut Primariei Cluj sa aiba acces liber la terenul pe care il are inchiriat langa Cluj Arena? | EXCLUSIV

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

După ediția aniversară de anul trecut, ce a adus la Cluj-Napoca peste 372.000 de festivalieri, UNTOLD revine în 2020 cu cea de-a șasea ediție. Aceasta se va desfășura în perioada 31 iulie - 2 august, respectând tradiția primului weekend din ultima lună de vară.

 

„Fanii festivalului au mai multe opţiuni de abonamente. Abonamentele General Access sunt la preţul special de 109 euro plus taxe, din preţul final de 199 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia abonamentului.

După acest termen, deţinătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare. Participanţii au la dispoziţie şi abonamentele General Access Flexi la preţul de 119 euro plus taxe, din preţul final de 214 euro plus taxe. La această variantă, participanţii au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Vor putea fi cumpărate şi abonamentele General Access Risk Free la preţul de 122 euro plus taxe, din preţul final de 216 euro plus taxe, care permite celor care le achiziţionează să realizeze check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia acestuia şi îl pot returna cu până la cel puţin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Bilete Untold 2020: cât costă biletele și când are loc Untold 2020

Totodată, vor fi disponibile şi abonamentele VIP la preţul de 309 euro plus taxe, din preţul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziţionează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Primul val de bilete va intra în vânzare miercuri, 20 noiembrie, la ora 14:00. Fanii festivalului sunt invitați să se înregistreze pe UNTOLD pentru a beneficia de prețuri speciale.

Galerie foto 
Citește și:

Un tânăr în vârstă de 15 ani și-a dat foc: tatăl a făcut tot posibilul pentru a-l salva, însă a fost prea târziu

Accident tragic în Moldova! O fetiță de trei luni, botezată cu doar câteva ore înainte, a fost omorâtă de un bărbat sinucigaș

Primarul din Sadova a murit când se pregătea să sărbătorească! Eugen Safta s-a stins din viață în acest loc

Capitala zonei Moldova este afectată de COVID-19. Se închid restaurantele și cafenelele din Iași!

Un bărbat a decis să-și pună capăt zilelor, însă a mai luat două suflete nevinovate: un tată și fetița lui de 3 luni au fost uciși pe loc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies