Bine e sa fii vedeta! Cornel de la Vunk, azi cu o bruneta, maine cu o satena...

Azi cu una, maine cu alta. Asa a fost surprins Cornel de la Vunk, zilele trecute, de paparazii WOWbiz.ro. Mai intai cu o bruneta frumoasa de care parea extrem de apropiat, cateva zile mai tarziu, alaturi de o satena pe care a "dat-o" cu masina. Una peste alta, bine e sa fii vedeta!

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

##VIDEO2754##

fara descriereNiciuneia nu i-a zis "Pleaca!" si nici nu a asigurat-o pe vreuna ca "maine o sa-i treaca!". Poate de aceea Cornel de la Vunk schimba partenerele de cumparaturi, distractie sau "ture cu masina" cu multa naturalete.

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe artist in doua situatii ce pareau "de familie", insa partenerele sale era... usor diferite. Mai precis, intr-o zi a insotit o bruneta frumoasa la o farmacie, parand destul de ingrijorat.

fara descriere

fara descriereCateva zile mai tarziu, total destins si fara griji cotidiene a urcat in masina alaturi de o satena. Frumos, nu avem ce spune. Nu ii cerem socoteala pentru ca e treaba fiecaruia cu cine alege sa se plimbe cu masina si pe cine doreste sa insoteasca la cumparaturi, fie si de medicamente. Insa nu ne putem abtine sa nu tragem o concluzie: E al naibii de bine sa fii vedeta!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate