“Bingo Romania” incepe din 8 decembrie, la Kanal D!

“Bingo Romania” debuteaza duminica, 8 decembrie, de la ora 15.00, la Kanal D! Concursul care aduce sute de premii in casele romanilor va fi prezentat de Niculina Stoican si Gabriel Coveseanu.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMega premiu in fiecare editie: 1 milion de euro!
“Bingo Romania” isi propune sa ramana un etalon in industria jocurilor de acest gen din Romania, intrand in fiecare duminica, in casele telespectatorilor cu o multime de premii, dar si cu multa voie buna. In fiecare editie “Bingo Romania” este pusa la bataie, numai la un singur joc, fabuloasa suma de 1 milion de euro, pe langa alte sute de premii in bani, in valoare totala de peste 4 milioane de euro.

“Din 8 decembrie, in fiecare duminica, va dau intalnire la <> alaturi de Gabriel Coveseanu. Sute de premii in bani vor pleca din mainile noastre in buzunarele romanilor care si-au cumparat taloane de concurs <>”, a spus Niculina Stoican.

“Ma bucur ca in fiecare saptamana oferim premii fabuloase in cel mai revolutionar joc de bingo din Romania. Pentru ca la <> probabilitatea de castig este cea mai mare, ii invit pe telespectatorii Kanal D sa participe, iar in fiecare duminica, de la ora 15.00, sa urmareasca show-ul pregatit de noi pentru ca norocul le poate surade in orice moment”, a spus Gabriel Coveseanu.

Andrei Coman si Ana Maria Barnoschi – ajutoare de milioane

Niculina si Cove vor avea doua ajutoare de nadejde: Andrei Coman si Ana-Maria Barnoschi. Cei doi se vor ocupa de bunul mers al jocurilor, dar si de distractia din platou, presarand jocul de bingo cu scenete si momente comice. Muzica de calitate vine la pachet cu premiile si voia buna!

Regulamentul concursului poate fi gasit pe site-ul ASTA

Nu ratati, din 8 decembrie, de la ora 15.00, show-ul “Bingo Romania”, prezentat de Niculina Stoican si de Gabriel Coveseanu, la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate