Biroul Electoral Sector 5 anunță că voturile vor fi renumărate!

Se pare că reprezentanții Biroului Electoral al Sectorului 5 au decis renumărarea voturilor.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Imagine cu scop ilustrativ

Alegerile locale pentru primăria Sectorului 5 au fost câștigate dumincă de Cristian Popescu Piedone. Miercuri, Biroul Electoral al sectorului în cauză a anunțat că voturile vor fi renumărate, în urma sesizărilor făcute de PNL și USR, cu privire la anumite nereguli sesizate.

Se dorește renumărarea voturilor în Sectorul 5!


In articol:

Candidatul PNL la primăria Sectorului 5, Cristian Băcanu, a publicat un anunț conform căruia Biroul Electoral al Sectorului 5 va renumăra vtourile înregistrate pe 27 septembire.

Astfel, PNL și USR au depus o contestație cu privire la anumite nereguli ce se presupune ca au avut loc în secțiile de votare ale Sectorului 5. Cu toate acestea, nu se va trece automat la renumărare, deoarece toate partidele care au avut un candidat trebuie să voteze, unanim, dacă doresc sau nu ca voturile să fie renumărate. Acest lucru nu s-a întâmplat, pentu că PPU-SL, din parte căruia a candidat Cristian Popescu Piedone s-a împotrivit.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Există, însă, un termen în care se poate contesta renumărarea voturilor din Sectroul 5!

 

 

 
Urmatorul articol
Citește și:

Doctorul Virgil Musta, ajuns la capătul răbdării, trage un semnal de alarmă: „Toată lumea e nemulţumită că se stă la coadă, dar nimeni nu respectă regulile”

Prima dezbatere Trump-Biden, marcată de jigniri grosolane. Biden: „Nu poți să scoți un cuvânt coerent de la clovnul ăsta!”. Trump: „Nu e nimic deștept la tine, Joe!” Cine este...

Anunțul momentului pentru milioane de români: Vor putea primi o nouă pensie

UPDATE Marcel Ciolacu se află în izolare. Președintele PSD și-a făcut testul pentru COVID, după ce a avut contact cu trei lideri PSD infectați cu coronavirus

Unde locuiește Nicușor Dan și ce chirie plătește lunar?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies