Biserica este total impotriva petrecerii de Halloween! "Mutileaza sufletele copiilor!"

Reprezentantii Bisericii sunt total impotriva petrecerii de Haloween si a acestei "sarbatori" pe care ei o considera pagana si satanista.

novalue
Autor: C.I.P

Preotii sunt de parere ca deghizarea in monstri, scheleti sau tot felul de personaje de Halloween "mutileaza sufletele micutilor". Mai mult, fetele bisericesti considera ca tineri sunt dusi catre satanism prin acest comportament. "Este de natura de a mutila sufletele copiilor. Ce poate fi bun in a te deghiza in varcolac, in vrajitoare, in vampir? Am inteles ca unii se picteaza cu cruce inversa, coarne de draci", a spus preotul Constantin Sturzu, de la Mitropolia Moldovei si Bucovinei, noteaza cei de la romaniatv.net.Psihologii nu sunt deloc de acord cu preotii si transmit populatiei ca aceasta sarbatoare poate dezvolta universul fantastic al micutilor si poate fi benefica pentru ei.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies