Black Friday la romani! Omor la magazine, stocuri terminate in jumatate de ora, vanzari record!

Vinerea in care romanii au dat iama prin magazine, atrasi de reducerile substantiale, s-a desfasurat intr-un haos clasic pentru meleagurile noastre. Sute de persoane au luat magazinele cu asalt, dar dupa ce au vazut cat de "sus" au ramas preturile, in ciuda promisiunilor initiale ale retailerilor, au inceput sa strambe din nas. Au existat insa si cumparatori fericiti!

Distribuie pe:

Autor: A.M.C.

Conform adevarul.ro, de dimineata, la Unirea Shopping Center se formase deja o coada de mai bine de o suta de persoane, oamenii fiind interesati mai ales de laptopuri, tablete si telefoane inteligente. Spre nemultumirea multora, in momentul in care au vazut preturile afisate, interesul a scazut simtitor, reducerile de pana la 10% fiind considerate "derizorii".

Si la magazinul Mobexpert din Pipera, aproape 200 de persoane au facut coada inca de dimineata, interesati de reducerile anuntate, de pana la 70%! Aici, se pare ca vanzatorul si-a onorat promisiunile, reducerile anuntate initial fiind respectate, evident, in limita stocului disponibil.fara descriereReteaua magazinelor Altex si Flanco din zona Obor a fost si ea cuprinsa de "febra" reducerilor. Cele cateva zeci de persoane postate inca de dimineata la usa, adusi de reducerile substantiale anuntate, si-au facut cumparaturile, dar in limita stocului disponibil, conform anuntului postat inca de la intrare. In unele magazine, epuizarea stocului s-a realizat in doar 30 de minute! Au existat si cazuri in care reducerile erau mici, de maxim 10-15%, dar multi oameni se adaptau la fata locului daca nu puteau sa-si achizitioneze ceea ce vroiau initial si puneau ochii pe ceva ce-si puteau permite.

In mediul online, situatia a fost ceva mai relaxata, dupa problemele uriase de anul trecut, cand au cazut serverele mai multor magazine virtuale. Conform Capital, oficialii eMAG, cel mai mare magazin online de la noi, au explicat pe blogul oficial al companiei de ce au preferat să ţină secret ora de începere a campaniei de reducere Black Friday. "Ediţia de anul trecut a însemnat pentru noi cea mai bună şcoală posibilă din toate punctele de vedere. Dacă din exterior s-a văzut doar căderea serverul timp de aproape o oră şi livrarile care au întârziat câteva zile peste promisiuni, echipa eMAG a făcut eforturi extrem de mari să gestioneze volumul de comenzi", a declarat Radu Apostolescu vicepreşedinte şi director de dezvoltare eMAG.

In ciuda unor probleme inerente si a unor clienti nemultumiti, Black Friday s-a dovedit pentru majoritatea romanilor un moment perfect pentru achizitionarea la preturi sensibil mai bune a unor produse, oricum necesare in preajma Sarbatorilor. Pe langa tablete si telefoane inteligente, campioanele vanzarilor se anunta a fi si astazi plasmele si LCD-urile, obsesii mai vechi ale romanilor.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate