BLASFEMIE! Numele lui Nelson Mondialu`, scris sub doua icoane ale Fecioarei Maria! Elevii de liceu isi lipesc bancnote pe frunte in salile de clasa si ii ureaza “Craciun fericit”!

Interlopul Nelson Mondialu’ este idolatrizat in scoli, unde elevii ii scriu numele pe tabla, cu creta.

Autor: Petru Luca

Deasupra tablei pe care elevii i-au scris numele lui Nelson sunt doua icoane ale Fecioarei Maria Nelson Mondialu` a devenit o legenda printre elevii de liceu. Stilul excentric si kitchos al intrelopului din Cluj-Napoca ii atrage pe multi adolescenti, care isi declara simpatia pentru acesta scriindu-i numele in salile de clasa, pe tabla unde in mod normal se predau lectiile. Liceenii si-au lipit bancnote pe frunte in sala de clasa Intr-un liceu, tinerii i-au urat Craciun fericit lui Nelson Mondialu`, fotografiindu-se cu bancnote lipite pe frunte,

asa cum face idolul lor, iar in alta scoala, intamplarea a facut ca deasupra tablei pe care i-au scris numele interlopului sa se afle doau icoane ale Fecioarei Maria! “Pentru ca sunt iubit si simpatizat, am primit prima urare de sarbatorile de iarna din partea copiilor ”, a comentat, satisfacut, Nelson. Nelson Mondialu` si-a lipit bancnote de 500 de euro si pe corp

Citeste si: Despărțirea sfârșitului de an în lumea mondenă din România "A fost de comun acord"- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Dumitru, momentul adevărului în fața telespectatorilor: ”Au înțeles că nu sunt sinceră, sunt falsă, perversă, periculoasă”

Bianca și Cristian Comănici, confruntarea dintre frați: cine este cel mai bun căutător? O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Nu te supăra, frate”

Soția lui Daniel Onoriu, mărturisiri dureroase direct din fața spitalului. Isabela a izbucnit în lacrimi: ”Mi-e teamă că moare! E nevoie de o minune”

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

Ungurii ne dau lecții! Lovitură imensă pentru România! Ne-au luat fața complet

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Exclusiv. Ion Țiriac dă mistreții de la Balc pe zebrele și leoparzii din Namibia. Miliardarul a cumpărat în secret un super-domeniu de vânătoare exclusivist VIDEO

Valentina Pelinel a dezvăluit tot! Cum e viaţa de soţie lângă milionarul Cristi Borcea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies