Blestem sau coincidenta macabra pe Calea Grivitei? Amandoi s-au sinucis aici! Acum mormantul Malinei Olinescu se vede din blocul de unde s-a aruncat celebrul “Ralph”!

Unul dintre cele mai socante cazuri de sinucidere din Romania este cel al tanarului Bogdan Costache, alias “Ralph”, care s-a aruncat de la etajul 9 din garsoniera profesoarei sale, de care era indragostit! Coincidenta face ca acest caz sa aiba o legatura macabra cu cel al Malinei Olinescu, celebra cantareata care s-a sinucis in acelasi mod in urma cu fix doi ani, cand s-a aruncat de la etajul 6! Din blocul de unde “Ralph” s-a aruncat de la etaj se poate vedea mormantul Malinei!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMoartea elevului Bogdan "Ralph" Costache si a solistei Malina Olinescu sunt doua cazuri separate, petrecute in perioade diferite, dar marcate de o serie de coincidente macabre!In urma cu mai bine de sase ani, un tanar de 18 ani era gasit fara suflare in gradina unui bloc de pe Calea Grivitei din Bucuresti, dupa ce se aruncase in gol de la etajul 9 al unei garsoniere!
Pentru anchetatori a fost in prima faza un caz “obisnuit” de sinucidere”, insa, in scurt timp, presa avea sa arunce bomba! Tanarul Bogdan Costache, alias “Ralph”, s-ar fi iubit cu profesoara sa de romana, celebra Corina Vasile, si s-ar fi sinucis pentru ca femeia a vrut sa-l paraseasca!
fara descriereBogdan "Ralph" Costache s-a iubit cu profesoara lui de romana, Corina Vasile. Cand ea a vrut sa il paraseasca, elevul s-a aruncat de la geamul garsonierei acesteia
fara descriereDin acest bloc, elevul s-a aruncat in gol, in anul 2007De altfel, Bogdan, care era elev in  clasa a XII-a la Grupul Scolar Industrial Grivita, s-a aruncat de la geamul garsonierei in care locuia profesoara sa!
fara descriereMalina Olinescu a fost gasita fara suflare in urma cu doi ani in fata blocului in care locuia. Concluzia oficiala a fost ca artista s-a sinucis sarind de la balconul apartamentului ei
fara descriereMalina a trait in blocul din imagineDin nefericire, acest caz nu este singular, iar in Romania foarte multi tineri aleg sa moara in acest mod, aruncandu-se de la etaj! Un alt caz care a socat Romania s-a petrecut fix acum doi ani, in decembrie 2011, cand artista Malina Olinescu s-a aruncat de la etajul 6 al apartamentului in care locuia!
fara descriereAmbele cazuri de sinucidere s-au petrecut pe bulevardul Calea Grivitei din Bucuresti! Atat elevul Bogdan "Ralph" Costache, cat si solista Malina Olinescu s-au aruncat de la etaj!fara descriereMormantul Malinei Olinescu poate fi vazut din blocul de unde Ralph s-a aruncat in golCa o coincidenta macabra, Malina s-a aruncat dintr-un bloc aflat tot pe Calea Grivitei si a fost inmormantata foarte aprope de locul in care a a murit: in cimitirul Sfanta Vineri, aflat pe aceeasi artera! Ei bine, lipit de acest cimitir se afla blocul unde s-a sinucis tanarul Ralph, iar coincidenta si mai macabra face ca mormantul Malinei sa se vada din acest bloc blestemat, unde tanarul de 18 ani si-a trait ultimele clipe din viata...

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate