Blestemul apartamentului groazei de la Onești! Ce s-a întâmplat cu executorii judecătorești care au evacuat familia criminalului? EXCLUSIV

Informații noi în legătură cu dubla crimă de la Onești ies la iveală. Ambii executori judecătorești care au evacuat familia lui Gheorghe Moroșan au avut parte de un destin sumbru.

Gheorghe Moroșan
Autor: Radu Constantin

In articol:

Apartamentul în care Gheorghe Moroșan și-a executat victimele, doi muncitori care veniseră să zugrăvească imobilul din care familia agresorului fusese evacuată cu mulți ani în urmă, pare să poarte un blestem teribil.

Cei care au intrat aici și au o oarecare legătură cu cazul de săptămâna aceasta, au avut un destin tragic.

Primul executor a murit în 2007

Problemele legate de apartamentul de la care a pornit întreaga tragedie au început în anul 2002, atunci când Aurelia Moroșan, soția criminalului de la balcon, a fost acuzată că are legătură cu dispariția unei catități mari de materiale metalice de la fabrica la care lucra. Femeia era gestionară și furturile i s-au imputat ei. Un an mai târziu, apartamentul ajungea să fie pus pentru prima dată sub sechestru pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 8 miliarde de lei vechi.

apartament onesti
Acesta este apartamentul în care a avut loc crima de la Onești

Cel care s-a ocupat de caz a fost executorul judecătoresc Dorin Bejenariu, cel care a venit să înștiințeze familia și să inventarieze bunurile care urmau să fie sechestrate. Acesta n-a mai apucat să-și ducă misiunea la bun sfârșit pentru că a murit în 2007.

Citeste si: Criminalul din Onești a ieșit din operație! Medicii i-au extras nu mai puțin de 9 gloanțe „Pacientul a fost detubat și este pe Terapie Intensivă”

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

Al doilea executor, anchetat de DNA

În locul lui a venit un alt avocat specializat în executări silite, Alexandru Tabarcea, de la Baroul Bacău. Acesta este și cel care în 2010, după finalizarea procesului Aureliei Moroșan, a pus în aplicare ordinul de evacuare, scoțând în stradă familia Moroșan și sigilând imobilul. Locuința a rămas, de altfel, nefolosită până în 2021, atunci când conducerea combinatului și-a adus aminte că-l deține și s-a gândit să cazeze aici muncitori veniți din alte orașe.

bloc onesti
Blocul în care a avut loc tragedia de la Onești

Alexandru Tabarcea n-a avut nici el o soartă prea fericită. În 2017, el a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare după ce DNA l-a acuzat la complicitate la abuz în serviciu în dosarul Rafinăriei Dărmănești. Sentința prevedea un termen de supraveghere de 4 ani și interzicerea de a ocupa o funcție publică pentru următorii 2 ani.

Citeste si: Primele imagini din apartamentul din Onești în care au fost uciși doi muncitori

Lista victimelor contiună

apartament onești
Apartamentul groazei de la Onești

Victime ale ”blestemului” ar putea fi considerate și cei doi muncitori care au venit să-l zugrăvească și au sfârșit prin a fi uciși, agresorul Gheorghe Moroșan care acum se află în stare critică după ce a fost împușcat de polițiști dar și soția acestuia, reținută pentru complicitate la omor. Unii dintre vecinii lui Moroșan de la Onești susțin că acest blestem chiar există și nu înțeleg cum s-a ajuns în această situație în condițiile în care Gheorghe Moroșanu sau soția lui nu au creat niciodată probleme în bloc.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marian Godină, reacție despre intervenția polițiștilor de la Onești: „Unii visează sniperi pe blocuri și rapel din elicopter…”

Soția criminalului din Onești a fost reținută de oamenii legii! Ea a primit acuzații grave din partea autorităților. Fiica: „Te poți duce așa în casă, mamă? Vrei să moară...

Momentul în care polițiștii au spart ușa criminalului din Onești! Un martor a filmat totul! "L-a înjunghiat..."

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Cutremur total: Veţi avea un război în Europa între două armate foarte formidabile

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Expert renumit: Vaccinarea transformă COVID în armă de distrugere în masă. Cum e descris coșmarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies