BLESTEMUL FAMILIEI HUIDU! Si mama lui Serban Huidu, Daniela Ghencea, a fost atacata si jefuita in Bucuresti! Femeia a incercat in zadar sa se opuna talharilor! Vezi cand s-a intamplat!

Florin Huidu, tatal "carcotasului", este internat in spital dupa ce a fosta tacat in plina strada. Aproape acelasi lucru s-a intamplat si cu mama lui Serban, dar in 2006!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere Incidentul in care este implicat tatal lui Huidu readuce in discutie o intamplare similara, despre care wowbiz.ro a scris acum cateva luni, si in care personajul principal era Daniela Ghencea, mama lui Serban. Daniela Sabina Ghencea (58 de ani), mama lui Serban Huidu, a tras o spaima sora cu moartea acum mai bine de 7 ani, pe 7 februarie 2006, cand a fost jefuita de doi infractori, care au urmarit-o pana cand a ajuns la destinatie.

Pe 7 februarie 2006, in timp ce mergea in vizita la niste prieteni, Daniela Sabina Ghencea (58 de ani acum), mama lui Huidu si un reputat cercetator la Institutul de Bioresurse Alimentare, a fost atacata de doi indivizi, care se aflau la bordul unei masini furate.

Incidentul s-a produs pe strada General Dragalina (Sectorul 5), dar hotii au urmarit-o pe femeie inca de cand aceasta se afla in centru orasului. Conform raportului Politiei, in momentul in care Daniela Ghencea a coborat din masina, o Alfa Romeo, Ion Miclescu si Aristotel Craciun, infractori cu state vechi, au incercat sa-i smulga geanta din mana, amenintand-o!

Incercand sa se opuna, mama lui Huidu a cazut pe caldaram, hotii fugind apoi cu toate bunurile femeii, 450 de lei, mobilul si acte personale. In cateva ore, atacatorii au fost prinsi in apropierea Autogarii Rahova, iar ancheta ulterioara a dovedit ca Miclescu si Craciun jefuisera, cu cateva saptamani mai devreme, si o fosta angajata a SRI!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate