Blestemul teribil aruncat asupra Cristinei Țopescu de o persoană apropiată, după moartea tatălui ei: ”Să moară cu câinii ei”. Când a auzit, prezentatoarea tv a izbucnit în lacrimi! | DEZVĂLUIRI

Cristina Țopescu a fost găsită, duminică seara, moartă în casă, lângă câinii săi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Cristina Țopescu a fost găsită, duminică seara, moartă în casă, lângă câinii săi.


In articol:

Moartea Cristinei Țopescu la doar 59 de ani, într-un mod atât de ciudat a șocat pe toată lumea. Când oamenii legii au descoperit-o fără suflare, în pat, Cristina Țopescu era decedată de circa trei săptămâni. În toată această perioadă, nimeni, nici rude, nici prieteni, nu s-au îngrijorat de dispariția ei. Asta pentru că obișnuia să se supere și să nu mai dea niciun semn de viață cu zilele, susțin acum prietenii ei.

Cristina Țopescu a murit singură în casă, avându-i alături doar pe cățeii săi, dintre care doi au fost găsiți fără suflare lângă ea.

Vecina și prietena Cristinei Țopescu, cea care a găsit-o pe fosta jurnalistă moartă în casă, a făcut o înregistrare audio pe care a postat-o pe pagina ei de socializare, în care face dezvăluiri din ultima perioadă de viață a acesteia. Prietena Cristinei Țopescu a povestit un episod șocant, care pe fosta jurnalistă a marcat-o. S-a întâmplat la scurt timp după moartea tatălui său, celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu, decedat în luna mai 2018.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

”Într-una din acele zile, o persoană apropiată a sunat-o și i-a prezentat condoleanțe și apoi i-a spus să o anunțe dacă are nevoie de ceva. Crezând apoi că după încheierea convorbirii, Cristina închisese telefonul a spus: ”Dă-o în .... mă-sii, să moară cu câinii ei!” Telefonul era pe masă, pe speaker, iar eu eram lângă ea”, a povestit prietena Cristinei Țopescu, care a precizat că persoana care sunase era ”foarte apropiată”, fără să vrea să dea numele acesteia. Prietena a mărturisit că după ce Cristina a auzit înjurătura, care suna cumva parcă și a blestem, a început să plângă. ”Îi curgeau lacrimile pe obraji, iar eu m-am dus și am îmbrățișat-o tare”, a mai spus aceasta.

Citeste si: Cum a aflat mama Cristinei Țopescu de moartea fiicei sale ”Este inuman să afle așa”

Citeste si: Momente sfâșietoare în fața capelei unde a fost depusă Cristina Țopescu! ”Chiar am iubit-o”

Citeste si: Monica Pop, dezvăluiri despre Cristina Țopescu: ”Așa a decis ea!” Ce a spus medicul chiar în fața capelei VIDEO

Cristina Țopescu a murit! A fost găsită în casă! ”Așa cum își dorea”

Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani, la aproape doi ani după moartea tatălui său. Prietena Cristinei Țopescu a povestit în înregistrarea audio că modul în care a sfârșit fosta jurnalistă și realizatoare tv a fost așa cum îți dorea.

”Cristina a murit așa cum își dorea. Spunea: Diănuș, eu vreau să mor cu cățeii mei, vreau să mor în somn, să nu mă chinui și nici să chinuiesc pe nimeni. Dumnezeu a iubit-o pe Cristina! În mod sigur nu a suferit”,

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Dezvăluiri tulburătoare! Incredibil, ce a spus vecina despre felul în care arăta Cristina Țopescu moartă în casă! "Dormea ca un bebeluș"

Primele imagini de la capela unde este depusă Cristina Țopescu! Lângă sicriu este fratele ei! Cine este prima vedetă care a ajuns la cimitir FOTO&VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies