Blestemul teribil aruncat asupra Cristinei Țopescu de o persoană apropiată, după moartea tatălui ei: ”Să moară cu câinii ei”. Când a auzit, prezentatoarea tv a izbucnit în lacrimi! | DEZVĂLUIRI

Cristina Țopescu a fost găsită, duminică seara, moartă în casă, lângă câinii săi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Moartea Cristinei Țopescu la doar 59 de ani, într-un mod atât de ciudat a șocat pe toată lumea. Când oamenii legii au descoperit-o fără suflare, în pat, Cristina Țopescu era decedată de circa trei săptămâni. În toată această perioadă, nimeni, nici rude, nici prieteni, nu s-au îngrijorat de dispariția ei. Asta pentru că obișnuia să se supere și să nu mai dea niciun semn de viață cu zilele, susțin acum prietenii ei.

Cristina Țopescu a murit singură în casă, avându-i alături doar pe cățeii săi, dintre care doi au fost găsiți fără suflare lângă ea.

fara descriere

Vecina și prietena Cristinei Țopescu, cea care a găsit-o pe fosta jurnalistă moartă în casă, a făcut o înregistrare audio pe care a postat-o pe pagina ei de socializare, în care face dezvăluiri din ultima perioadă de viață a acesteia. Prietena Cristinei Țopescu a povestit un episod șocant, care pe fosta jurnalistă a marcat-o. S-a întâmplat la scurt timp după moartea tatălui său, celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu, decedat în luna mai 2018.

fara descriere

”Într-una din acele zile, o persoană apropiată a sunat-o și i-a prezentat condoleanțe și apoi i-a spus să o anunțe dacă are nevoie de ceva. Crezând apoi că după încheierea convorbirii, Cristina închisese telefonul a spus: ”Dă-o în .... mă-sii, să moară cu câinii ei!” Telefonul era pe masă, pe speaker, iar eu eram lângă ea”, a povestit prietena Cristinei Țopescu, care a precizat că persoana care sunase era ”foarte apropiată”, fără să vrea să dea numele acesteia. Prietena a mărturisit că după ce Cristina a auzit înjurătura, care suna cumva parcă și a blestem, a început să plângă. ”Îi curgeau lacrimile pe obraji, iar eu m-am dus și am îmbrățișat-o tare”, a mai spus aceasta.

Citeste si: Cum a aflat mama Cristinei Țopescu de moartea fiicei sale ”Este inuman să afle așa”

Citeste si: Momente sfâșietoare în fața capelei unde a fost depusă Cristina Țopescu! ”Chiar am iubit-o”

Citeste si: Monica Pop, dezvăluiri despre Cristina Țopescu: ”Așa a decis ea!” Ce a spus medicul chiar în fața capelei VIDEO

Cristina Țopescu a murit! A fost găsită în casă! ”Așa cum își dorea”

Cristina Țopescu a murit la doar 59 de ani, la aproape doi ani după moartea tatălui său. Prietena Cristinei Țopescu a povestit în înregistrarea audio că modul în care a sfârșit fosta jurnalistă și realizatoare tv a fost așa cum îți dorea.

”Cristina a murit așa cum își dorea. Spunea: Diănuș, eu vreau să mor cu cățeii mei, vreau să mor în somn, să nu mă chinui și nici să chinuiesc pe nimeni. Dumnezeu a iubit-o pe Cristina! În mod sigur nu a suferit”,

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate