Blonda care a demisionat din partidul lui Mihai Razvan Ungureanu este in pragul divortului! Dupa ce a pozat goala ia viata de la capat!

Elena Valentina Cioanca, politiciana care a parasit partidul lui Mihai Razvan Ungureanu pentru o cariera in muzica intra intr-o noua etapa a vietii, si nu ne referim aici doar la planul profesional.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereBistriteanca care a pozat goala dupa ce a iesit din Forta Civica este in pragul divortului. Femeia de 29 de ani are trei copii, insa spune ca este pregatita sa ia viata de la capat. „Atunci cand doi oameni nu se mai inteleg, este mai bine sa se desparta. Eu am intordus divortul cu cateba luni in urma, iar acum vreo saptamana, sotul meu a plecat de acasa. Acum sunt singura cu trei copii, insa nu ma tem sa iau din nou viata de la capat”, a declarat Valentina pentru WOWbiz.ro.fara descrierePentru viitorul apropiat, Valentina vizeaza o mutare la Bucuresti, unde vrea sa atace piata muzicala. „Am un contract cu casa de discuri a domnului Radu Baron, insa pana acum n-am avit timp sa ma ocup serios de cariera pentru ca am crescut copii. Acum e momentul sa ma gandesc si la mine”, spune Valentina.fara descriereValentina a mai cantat si in trecut manele si muzica lautareasca si ajunsese destul de populara in zona de unde provine. Ea si-a intrerupt cariera, incercand sa intre in politica. Dupa ce a ajuns in scurta vreme vicepresedinte la Forta Civica Bistrita, a inceput sa nu se mai inteleaga cu conducerea partidului. A decis sa demisioneze, iar acum se intoarce la prima dragoste. Valentina nu va mai canta insa manele ci muzica de club.fara descriere

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate