Blonda lui MRU, amenintata pe Facebook din cauza sefului de la Forta Civica. "Daca pun mana pe tine, dracu te ia, ordinaro"!

Elena Valentina Cioanca, cunoscuta in presa drept „Blonda lui MRU”, a inceput sa primeasca amenintari extrem de dure. Ea este acuzata ca-si asociaza imaginea cu seful Fortei Civice.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereValentina, alaturi de fostul ei sef din FCValentina a ales sa faca publice mesajele primite de la o femeie pe contul ei de Facebook si spune ca va merge la politie sa-i faca plangere penala acesteia.fara descriereAcestea sunt mesajele primite de Valentina

„Bai handicapato, unde esti tu fa blonda lui MRU? Nu te uiti la tine ce aschilopata esti? Tu crezi ca el se va uita vreodata la tine in viata asta? Nu esti decat o manelista needucata, nici liceul nu-l ai si habar n-ai sa scrii corect, agramato. Oglinda s-a spart la tine. Daca a vorbit cu tine a facut doar ca sa-si bata joc de tine. De ce nu-ti vezi tu de familia ta si sa lasi oamenii insurati si cu familii frumoase in pace? Ai 3 copii, nu ti-e rusine macar de ei, ca de sotul tau care s-a compromis sa ia o javra ordinara, sigur nu-ti e. A dracului c... ordinara, daca pun mana pe tine, dracu te ia. Tu si politica. Ai stat nici 3 luni in partid si gata ai facut politica. Esti doar o curva proasta si asa o sa ramai”, este doar unul dintre mesajele primite de Valentina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate