BMW-ul unui șofer din București, împins de tramvai! „Bă, fraiere, te duci la puşcărie!”

Șoferul unui BMW și vatmanul s-au șicanat în trafic. L-a împins cu tramvaiul de pe șină.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un șofer din București s-a trezit cu permisul suspendat și cu o amendă contravențională de peste 2.200 de lei, după ce a încălcat regulile de circulație. Bărbatul nu a mai avut răbdare să stea în coloană și a crezut că a găsit cea mai bună soluție pentru a economisi timp. A depășit mașinile care erau așezate una în spatele celeilalte și a luat-o pe linia de tramvai.

Șoferul din București a dat, spre nenorocul lui, un vatman la fel de grăbit ca el. Când a văzut că șina era blocată de un autoturism a avut o reacție șocantă, la care niciunl dintre ceilalți participanți la trafic nu s-ar fi așteptat: a împins mașina cu tramvaiul. Șoferul s-a dat jos de la volan și a avut un schimb violent de replici cu cel care l-a avariat mașina.

fara descriere

Vatman: „Bă, fraiere, te duci la puşcărie!”

Şofer: „Bă, eşti nebun!”

Vatman: „Tu eşti nebun!”

Şofer: „De ce ai dat în mine?”

Vatman: „O să afli la poliţie de ce”.

Citeste si: Rugăciune de Bobotează. Ce să rostești pe data de 6 ianuarie

fara descriere

Șoferul din București a rămas fără permis pentru că a blocat calea tramvaiului

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Pentru gestul lui, vatmanul riscă să fie dat afară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate