Boala incurabilă de care suferă Ștefan Risipiceanu. Complicele lui Dincă a cerut o ambulanță în timpul arestului

Complicele lui Dincă a cerut ajutor medical chiar în timpul arestului, după ce i s-ar fi făcut rău.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Ștefan Risiiceanu este reținut în dosarul Caracal după ce a fost acuzat că a participat la ororile comise în casa groazei.

Citeste si: Ironia sorții pentru o femeie din vestul țării! A murit într-un accident cu o mașină plină cu sicrie. Imagini șocante!

Citeste si: Detalii înfiorătoare în cazul Caracal! Gheorghe Dincă și-a scris memoriile în închisoare! A povestit violurile și chinurile prin care au trecut Alexandra și Luiza

Citeste si: Ilinca Vandici recunoaște că are un soț gelos: „Mi-e foarte frică”

Boala incurabilă de care suferă Ștefan Risipiceanu. Complicele lui Dincă a cerut o ambulanță în timpul arestului

Suspectul de viol a cerut astăzi o ambulanță chiar în timp ce se află în arestul capitalei.

Potrivit România TV, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-ar fi făcut rău. Bărbatului i s-au acordat îngrijri așa cum a cerut, doar că sura menționează că Ștefan Risipiceanu suferă de o boală incurabilă. 

Complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipiceanu, a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu

Complicele lui Gheorghe Dincă a fost arestat ieri și le-a povestit anchetatorilor pas cu pas cum a profitat de Luiza Melencu. Ștefan Risipiceanu, sau Fane, cum este cunoscut de locuitorii din Caracal, era în vizorul DIICOT de mai multă vreme. 

Complicele lui Gheorghe Dincă era un om al casei și îl ajuta des pe criminal la treburile din curte. El a apărut în cadrul unei emisiuni cu mâinile arse, dar a negat că ar avea vreo legătură cu butoiul in care se spusese că ar fi fost arse Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. 

Chiar dacă Fane a mai apărut în cadrul unei emisiuni și a negat că ar fi văzut fete în curtea lui Gheorghe Dincă, acum declarațiile sale s-au schimbat complet și a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în casa groazei.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate