Boala lui Viorel Lis este mai grava decat se credea initial! "Am probleme mari de sanatate, dar nu vreau sa arat ca sunt un om pierdut si ca imi este frica"

Viorel Lis a dezvaluit ca este mult mai bolnav decat a crezut intial.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereFostul primar a repetat anumite analize, iar rezultatele au aratat ca starea sa este mult mai grava.

"A doua analiza este mai grava decat prima. Am probleme grave de sanatate, dar eu vreau sa arat ca sunt puternic. Nu vreau sa arat ca sunt un om pierdut si ca imi este frica. Ieri mi-a fost foarte rau, azi imi este bine. Iau 12 medicamente si ma tin pe linia de plutire",
a spus Lis kalooga_36441" La Maruta".

"Nu voiam ca Oana sa vada analizele. Ea a fost langa mine, nu m-a parasit. Simt ca ma iubeste, este singura femeie pe care o iubesc", a explicat fostul edil al Capitalei.

"Familia mea sunt Oana si fiica mea. Au mai fost unele probleme, ne-am mai certat. Oana e cel mai apropiat om. Pe fiul meu nu l-am mai vazut de doi ani de zile. Cred ca nu mai exista pentru mine. O sa fiu mereu vesel, glumet, pentru ca nu ma mai intereseaza altceva. Nu vreau sa arat ca sunt bolnav sau ca am alte probleme", a explicat Viorel Lis la PRO TV.

Oana Lis a incercat sa faca pace cu sora sotului ei! A sunat-o dar...- "Rudele lui m-au sfatuit sa il parasesc cand nu a mai fost primar"


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate