Bodo de la Proconsul: "Fiecare Craciun e special!" Afla de ce

Trupa Proconsul si Lucia Dumitrescu au fost joi dimineaţă invitaţii Lianei Stanciu şi ai lui Raul Brebu la Magic FM – Radioul lui Moş Crăciun. Bodo si colegii sai de trupa au vorbit cu cei doi realizatori despre noua lor piesa, înregistrată impreuna cu Lucia Dumitrescu şi intitulată "Craciun fara tine", dar mai ales despre sarbatorile care se apropie.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereLa intrebarea Lianei Stanciu "care a fost cel mai frumos Craciun?" artistii au fost de acord ca "fiecare Craciun are ceva special, mai ales cand il petreci cu familia si toata lumea intra in spiritul sarbatorii. Eu ma simt bine intotdeauna de Craciun!" a declarat Bodo.

La randul ei, Lucia Dumitrescu a declarat ca acesta este un Craciun special, pentru ca este foarte fericita si mandra de noua piesa alaturi de Proconsul.

Cat despre ce-si doresc pentru noul an, Dragos Dinca le-a spus ascultatorilor Magic FM ca este multumit cu ceea ce are impreuna cu familia sa.

Si pentru ca titlul noii piese este "Craciun  fara tine", Liana Stanciu i-a intrebat pe artisti, "fara cine ar petrece Craciunul". Raspunsul a fost cum nu se poate mai clar:  "Fara nemultumiri".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate