Bogdan Arșinel, primele declarații după ce s-a spus că văduva lui Alexandru Arșinel ar fi mers la azil. Fiul regretatului actor, detalii despre starea de sănătate a mamei sale  | EXCLUSIV

Vedete

Bogdan Arșinel, primele declarații după ce s-a spus că văduva lui Alexandru Arșinel ar fi mers la azil. Fiul regretatului actor, detalii despre starea de sănătate a mamei sale  | EXCLUSIV

Bogdan Arșinel a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro despre starea de sănătate a mamei sale și despre informațiile apărut în spațiul public cu privire la o posibilă internare la azi.

Soția regretatului actor s-a confruntat timp de mai mulți ani cu o serie de probleme de sănătate. Marilena Arșinel era imobilizată într-un scaun cu rotile, iar în timpul vieții sale, actorul a fost cel care s-a ocupat cel mai mult de îngrijirea ei și i-a fost alături în fiecare moment.

În spațiul public au apărut, recent, o serie de informații potrivit cărora soția lui Alexandru Arșinel ar fi fost internată la azi. Jurnaliștii WOWbiz.ro au luat legătura cu Bogdan Arșinel, iar fiul marelui actor ne-a explicat situația și a oferit mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a mamei sale.

alexandru arsinel

Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Facebook]

Bogdan Arșinel, primele declarații cu privire la starea mamei sale

Văduva lui Alexandru Arșinel este foarte bine îngrijită, având parte de cele mai bune condiții din România. Marilena Arșinel este în prezent într-o stare stabilă, așa cum ne-a mărturisit chiar unul dintre băieții regretatului actor.

Citește și: Mirela Vaida nu se aștepta să i se întâmple una ca asta chiar de ziua ei! A fost luată pe nepregătite, la scurt timp după ce a intrat în direct: "Parcă ați știut"

Bogdan Arșinel nu a vrut să dea detalii cu privire la locul în care se află mama sa, însă ne-a asigurat că primește cele mai bune îngrijiri din România.

"Mama este într-o situație stabilă. Nu are importanță locația în care se află, dar este îngrijită în cele mai bune condiții posibile din România. Altceva mai bun nu există la noi în țară, unde este ea acum", a transmis Bogdan Arșinel, pentru WOWbiz.ro.

alexandru arsinel

Alexandru Arșinel și soția sa

[Sursa foto: Facebook]

Alexandru Arșinel, cel care a ajut grijă de soția sa după cruntul accident din 2016

Pe Alexandru și Marilena Arșinel i-a legat o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au avut un mariaj de excepție ce a durat mai bine de 55 de ani, iar relația a lor a fost una frumoasă și discretă, lipsită de scandaluri mediatice și controverse privind viața personală.

Citește și: Dan Negru, îndrăgostit de România! Prezentatorul TV a împărtășit cu urmăritorii săi una dintre cele mai frumoase zone: „Este linişte pe aici acum”

Marele actor și soția sa s-au iubit enorm, iar după accidentul din 2016, atunci când văduva maestrului a rămas paralizată într-un scaune cu rotile, el și-a dedicat mult timp din viața îngrijind-o. Alexandru Arșinel a fost cel care s-a ocupat de soția lui și s-a asigurat că are tot ce îi trebuie.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

De cele mai multe ori, când s-a confruntat cu propriile probleme de sănătate, Alexandru Arșinel s-a rugat ca totul să fie pentru soția lui și să o țină Dumnezeu sănătoasă și puternică. Din mariajul cu Marilena, Alexandru Arșinel a avut doi băieți, pe Bogdan și pe Cristian.

Citește și: Topul celebrităților românești care ne-au părăsit în anul 2022! Arta va fi mai săracă fără ei

Toamna trecută, Alexandru Arșinel s-a stins din viață, lăsând în urmă un val de durere, mai ales în rândul familiei.

Fanii au venit să își ia adio de la maestru la Teatrul Constantin Tănase, dar și pe drumul spre Cimitirul Bellu. La căpătâiul său a fost și Marilena, femeia care i-a fost alături timp de cinci decenii. Din pricina problemelor de sănătate, soția regretatului actor a venit în scaun cu rotile și a fost condusă de fiul său, însă nu s-a dezlipit nicio clipă de sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!