Bogdan aruncă bombă la ieșirea din casă Puterea dragostei! "Simina este îndrăgostită de None! Dacă el ar intră acum în show, l-ar săruta direct"

Bogdan Iordache a făcut dezvăluiri incendiare la ieșirea din emisiunea Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Incredibil ce sentimente ascunse sunt în casa Puterea dragostei! Dacă în show, se vede ceva, ei bine, în spatele ușilor închise, situația stă cu totul diferit! Iar una dintre protagonistele poveștilor siripoase este nimeni alta decât Simina.

În aceste momente, bruneta pare că trăiește un vis frumos alături de Alexandru Zănoagă, cel pe care l-a ales că partener de viață după despărțirea de Jador.

”O susținătoare m-a făcut să fac pasul ăsta și să am curajul să recunosc lângă ce băiat mă simt eu bine și mă face fericită. Mi-a zis ”Alex te place așa cum ești tu și stă și așteaptă să îi deschizi măcar o portiță să arate cât de mult te place” și asta am făcut! Și mă bucur din suflet că am ales asta! Chiar dacă este mai mic, știe să respecte și să țină o fată lângă el”, ne-a declarat Simina despre relația cu Alex.

Citeste si: Diana Dumitrescu a dezvăluit sexul bebelușului: „Sperăm că se menține până la nouă luni”

Citeste si: Mario Fresh a cântat manele ca Florin Salam! L-a imitat perfect! "Aș vrea să fac o piesă cu el, e cel mai bun cântăreț din România"

Citeste si: Ultima oră! Fostul premier Mihai Tudose a ajuns de urgență la spital! Ar fi făcut infarct!

Simina de la Puterea dragostei este înnebunită după None! ”Mi-a zis mie, la o discuție între patru ochi”

Dacă totul părea perfect între frumoasa femeie și Alex, ei bine, abia ieșit din format, Bogdan Iordache le-a dezvăluit reporterilor Wowbiz.ro în premieră că, în realitate, Simina de la Puterea dragostei este înnebunită după None!"Va spun sincer este îndrăgostită de el! Mi-a zis mie, la o discuție între patru ochi, că în cazul în care dă Dumnezeu și None intră din în casă, o să sară pe el și o să îl pupe direct pe gură. Nu va sta pe gânduri! Va încerca o relație cu el", a spus Bogdan pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: