Vedete

Bogdan de la EXATLON a spus, in sfarsit, adevaratul motiv pentru care a plecat din competitie

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Bogdan de la EXATLON a spus, in sfarsit, adevaratul motiv pentru care a plecat din competitieicon photo
 
Bogdan, fostul razboinic de la Exatlon Romania, a vorbit despre adevaratele motive pentru care a plecat din competitie, despre antipatii, dar si despre persoana pe care o vede castigatoare. 
 
 
"Dorul de familie m-a facut sau iau decizia. Acolo stai singur, esti doar tu si cu gandurile tale. Toti avem parerile noastre, caracterul nostru. Competitia este reala si pe buna. Este greu sa rezisti. La traseu ne motivam unul pe altul si asta ne face sa mergem mai departe", a declarat razboinicul la WOWbiz.
 
 
"M-as intoarce, dar poate pe la final. A fost destul de greu. Si noua ni s-a parut ca Anca se preface. S-a vazut putin vanata. Posibil sa o fi si durut-o, dar cred ca exagereaza. Anca s-a pus mereu contra, ea se certa cu toata lumea. Cea mai grea este lupta cu timpul. Stii ca nu ai posibilitatea sa vorbesti cu familia. Sper sa castige unul dintre razboinici. Ionut cred ca are foarte multe sanse sa castige. Eu chiar imi doresc sa castige Ionut", a declarat Bogdan pentru WOWbiz.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune