Bogdan de la "Insula Iubirii" s-a despărțit de iubită! Primele declarații după ruptură

Bogdan de la "Insula Iubirii" s-a despărțit și de iubita pe care și-o făcuse după divorțul de Hannelore.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Bogdan pare că nu își găsește norocul în dragoste. S-a căsătorit cu Hannelore și mariajul s-a încheiat după numai câteva luni, iar acum s-a despărțit și de iubita pe care și-a făcut-o după divorț. Bogdan a explicat el însuși cum s-a produs ruptura.

"Cred că toată treaba cu relaţia a fost dusă prea departe pentru că nu am avut-o. Ne-am cunoscut şi am vrut să vedem ce va fi. Ea studiază în străinătate şi a trebuit să se întoarcă, fapt pentru care nu am mai păstrat legătura", a declarat Bogdan Ionescu pentru Spynews.

Citeste si: Ispita Maria Ilioiu s-a despărţit de iubit! Primele declaraţii: "Mi-a ajuns! Un om nu-şi schimbă caracterul"

Citeste si: Adevărul despre divorțul dintre Bogdan și Hannelore de la „Insula iubrii”! Nu au vrut să recunoască, dar s-a aflat: „S-au certat rău după ce...”

Cum s-a produs ruptura dintre Bogdan și Hannelore

În ciuda atracției evidente a lui Hannelore pentru ispita Andy, Bogdan și provocatoarea blondă au decis să facă nunta exact la data pe care o stabiliseră înainte de a pleca în Thailanda.

O apropiată a celor doi a povestit de ce mariajul lor nu a durat decât câteva luni.

„Au stabilit să salveze relația prin căsătorie. Și a zis el că dacă, în perioada căsătoriei, indiferent câți ani de căsnicie vor avea, se va menționa ceva din trecut, se vor aduce reproșurile în discuție legate de infidelitatea lui Bogdan cu o domnișoară, cea menționată și la «Insula Iubirii», atunci se vor despărți…

Evident că aceste lucruri nu s-au uitat și s-au readus în discuție. S-au certat rău și el a plecat din casa ei. La scurt timp, a cunoscut-o pe tânăra de la Târgu Mureș de care s-a îndrăgostit nebunește”, declara apropiata celor doi pentru Cancan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate