Bogdan de la Ploiești premiază cel mai „iscusit” hater! Artistul oferă un premiu de Crăciun celui care îi adresează cele mai urâte jigniri: „Cel mai urât comentariu va câștiga”

Bogdan de la Ploiești face haz de necaz cu fiecare situație neplăcută pe care o întâmpină.

Autor: Simona Costache

In articol:

De când a ajuns să fie în atenția publicului, Bogdan de la Ploiești și-a făcut o mulțime de fani care îl apreciază pentru ceea ce este și pentru muzica sa. Se consideră un om împlinit în plan profesional, însă se pare că, uneori, o reușită vine la pachet și cu lucruri mai puțin plăcute.

Pe lângă cei care îl apreciază, mai există o categorie de hateri care nu se zgârcesc să-i arunce gratuit critici. Nici în această situație Bogdan de la Ploiești nu se supără, pentru că știe că ce este al lui e pus de-o parte, însă a decis să facă un mic concurs, cel puțin interesant, în care să-și implice toți haterii.

În mod surprinzător, Bogdan de la Ploiești și-a îndemnat haterii să se întreacă în răutăți adresate propriei persoane, iar cea mai „bună” critică la adresa lui va fi premiată. Iată cu premiu va oferi Bogdan de la Ploiești celui care va reuși să scrie cel mai denigrant comentariu la adresa sa!

Bogdan de la Ploiești face haz de necaz de fiecare dată și încearcă să transforme fiecare situație mai puțin plăcută într-una amuzantă. Se apropie sfârșitul anului, iar artiștii încep să privească retrospectiv. Dacă unii vor să vadă cât de productivi au fost, alții, cum este cazul lui Bogdan e la Ploiești, își doresc să găsească hater-ul „suprem”, pe care să îl și premieze, oferindu-i un porc de sărbători.

Citeste si: ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi- kfetele.ro

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești, aroganță maximă într-un club! Și-a turnat cea mai scumpă șampanie pe ceasul de zecii de mii de euro

Bogdan de la Ploiești premiază cel mai „creativ” hater

După ce s-a uitat peste profilurile celor care îl critică, a ajuns la concluzia că nu au o stare materială prea bună, așa că i-a venit ideea să ofere o mână de ajutor celui mai iscusit hater. Reacțiile la inițiativa lui Bogdan de la Ploiești au fost diverse, stârnind amuzamentul fanilor lui, dar și al artiștilor.

Citește și: Legătura nebănuită dintre Bogdan de la Ploiești și Selly! Manelistul a luat pe toată lumea prin surprindere: „Este nepotul meu”

„Anul acesta am văzut foarte multe comentarii răutăcioase, chiar am intrat pe profilurile mai multor hateri și am văzut că situația lor financiară nu este rea bună și mă gândesc că poate acesta este motivul, așa că pun la bătaie un porc de Crăciun pentru anul acesta. Cel mai urât comentariu va câștiga acest porc.”, a spus Bogdan de la Ploiești în mediul online.

@bogdandelaploiesti.haz #challenge #info #haters #fy #viral #bdlp ♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Theo Rose nu l-a uitat! Artista s-a așezat în genunchi și i-a dedicat o piesă în timpul primului concert după ce a anunțat că e însărcinată | EXCLUSIV

VIDEO Bogdan de la Ploiești, aroganță maximă într-un club! Și-a turnat cea mai scumpă șampanie pe ceasul de zecii de mii de euro

Legătura nebănuită dintre Bogdan de la Ploiești și Selly! Manelistul a luat pe toată lumea prin surprindere: „Este nepotul meu”

Cum se simte Mariana Ionescu Căpitănescu după accidentările de la schi! Artista ne-a dezvăluit prin ce a trecut în Bulgaria | EXCLUSIV

MOARTEA LUI PUTIN! Este cutremur total chiar la MOSCOVA

Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des

Cele mai mari mistere ale Titanicului. Cinci întrebări cheie la care nimeni nu a găsit un răspuns

Legătura nebănuită dintre Bogdan de la Ploiești și Selly! Manelistul a luat pe toată lumea prin surprindere: „Este nepotul meu”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies