Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu pentru că a adoptat de la distanţă un băieţel: „Copilul pare a fi tratat ca o păpuşă vie. A închiriat un tovarăş de joacă pentru fiica sa”

Acum 9 ani, Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

În 2010, Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu. Președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), a fost recent reținut de polițiști sub acuzația de viol, presupusa lui victimă fiind chiar fiica sa vitregă. Mai mult, se pare că acesta ar fi agresat 4 minore în 8 ani. Drăghici a mai fost în prim-plan atunci când Monica Gabor, pe atunci soţia lui Irinel Columbeanu, a adoptat la distanță un băiețel (Alex-Gabriel), de la centrul de plasament Jiului, din Capitală. (vezi motivul pentru care Irinel Columbeanu a dat-o în judecată pe Monica Gabor)

Citeste si: Bogdan Drăghici a agresat sexual 4 minore în 8 ani. Cum reușea să le momească, iar apoi să le supună la lucruri îngrozitoare

Citeste si: Bogdan Drăghici, acuzat că și-a violat fiica vitregă! Dezvăluiri: „Dânsul era un...”

Citeste si: Cine l-a acuzat pe Bogdan Drăghici, președintele TATA, că și-ar fi violat fiica! ” A cerut consiliere”

Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu: "Monica a ales să-i separe pe copii" 

Atunci, Bogdan Drăghici, în calitate de președinte al asociației T.A.T.A., a cerut autorităților să verifice modalitatea prin care soția lui Irinel Columbeanu a reușit atât de repede să adopte copilul. Ulterior, a acuzat-o pe Monica Columbeanu că îl trata pe micuț ca pe un animal de companie, menit să o distreze pe Irinuca, fiica vedetei. „E şocant că, deşi băieţelul mai are un frate în centrul de plasament, Monica a ales să-i separe pe copii, plăcându-i doar micuţul Alex Gabriel”, a spus Drăghici.

fara descriere

Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu: "Copilului i se creează aşteptări false" 

E clar că Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu. “E nociv ca cei doi copii să aibă parte de tratamente diferite. Copilul pare a fi tratat ca o păpuşă vie sau ca un animal de companie atât de mama Monica, cât şi de fiica acesteia. Practic, a închiriat un tovarăş de joacă pentru fiica sa. Şi a ales un copil şi aşa vulnerabil şi lipsit de afecţiunea permanentă a unor părinţi. Copilului i se creează aşteptări false, acesta numind-o deja „mama”, după prima vizită la moşia de la Izvorani”, a mai spus Bogdan Drăghici. Monica Columbeanu a refuzat să comenteze declaraţiile lui Drăghici.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate