Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, acuzat că şi-a violat fetiţa de 10 ani

Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, este acuzat că şi-a abuzat propriul copil. Bogdan Drăghici a fost reţinut.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

fara descriere
 

 

Informaţii incredibile au ieşti la suprafaţă despre Bogdan Drăghici, preşedintele asociaţiei TATA. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Bărbatul este acuzat că a profitat de fiica lui. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu 4-5 ani, atunci când minora avea 10 ani. Cea care a făcut afirmaţiile şocante este chiar mama fetiţei. Astfel, în perioada 2013-2016, Bogdan Drăghici şi-ar fi violat fetiţa vitregă, conform antena3.ro.

Citeste si: Raju și Bia, împreună?! Uite ce i-a spus artistul lui Mocanu: "Avem aceleași gusturi". Ce replică a avut Mary când l-a văzut pe Raju alături de Bia

Citeste si: Umilit la locul de muncă: un bugetar, obligat de superiori să sape în curte și să vopsească garduri - Andrei Henea nu avea voie să vorbească cu colegii și nici să ducă prăjituri de ziua lui

Citeste si: Mama bărbatului care a făcut masacrul din Săpoca, declarații halucinante: ”Băuse două guri de bere, vomita”

Oamenii legii l-au reţinut pe Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, chiar în cursul nopţii, după ce mama fetiţei sale vitrege l-a acuzat de agresiune sexuală asupra minorei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate