Stiri

Bogdan, fostul concurent de la Exatlon, in direct la TV! Adevarul despre nominalizari si eliminarea de la Faimosi: "Noi ne-am vorbit inainte"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Bogdan, fostul concurent de la Exatlon, in direct la TV! Adevarul despre nominalizari si eliminarea de la Faimosi: "Noi ne-am vorbit inainte"icon photo
 
Bogdan, fostul Razboinic, a venit pe canapeaua WOWbiz si a vorbit despre nominalizarile din competitie, dar si despre eliminarea lui Flo, componentul Faimosilor.  
 
"Era de asteptat. El era nou venit. Si noi ne-am vorbit cu echipa, cu Razboinicii, sa-i eliminam pe cei noi. Nu cred ca i-a cucerit pe cei de acasa", a declarat Bogdan, fostul concurent de la Exatlon Romania. 
 
 
"Ma bucur foarte tare ca Diana a ramas. Are foarte multe de arata. Cred ca de acum este mult mai motivata. Ma bucur si pentru Ion, el a luptat pentru echipa lui", a declarat gimnasta Larisa Iordache, prietena buna cu Diana Bulimar. 
 
 
"Pana la urma este un spectacol unde publicul decide. Cred ca Ion este un punct forte al echipei. Cred ca este propus de fiecare data pentru ca nu se integreaza. Nu cred ca tine doar de personalitatea lui, este si de ce transmite el acolo. ", a declarat Oltin Hurezeanu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune