Bogdan Ionel, adolescentul de 17 ani care a ucis o fată într-o pădure, a ajuns din nou în fața judecătorilor! Unde se află criminalul din Botoșani

Criminalul din Botoșani care a îngrozit pe toată lumea în urmă cu mai bine de un an a ajuns din nou în fața judecătorilor. Aceștia au decis că Bogdan Ionel va rămâne în continuare în arest.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Petronela Mihalachi, în vârstă de doar 18 ani, a fost ucisa cu 30 de lovituri de cuțit. Autorul crimei, Bogdan Ionel, acum în varsta de 17 ani, a fost arestat ulterior. A trecut mai bine de un an de la oribila crimă, iar lumea încă se întreabă unde se află criminalul din Botoșani și ce s-a ales de el.

fara descriere

Bogdan Ionel se află încă în spatele gratiilor. El se află în arest preventiv la Penitenciarul de Minori și Tineri Tichilești, au decis magistrații de la Curtea de Apel Suceava, în urmă cu o lună. Pe data de 10 iulie, judecătorii au hotărât ca minorul să mai petreacă încă cel puțin 60 de zile după gratii. Același lucru îl hotărâseră și pe data de 18 aprilie.

fara descriere

Pentru că era minor în momentul în care a ucis-o cu bestialitate pe fata de 18 ani, Petronela Mihalachi, Bogdan Ionel nu va răspunde penal ca un adult.

Citeste si: Imagini emoționante cu Alexandra Măceșanu! Fix acum 3 ani, tânăra din Caracal se distra de minune, prin țară, cu prietenii de la ansamblu de dansuri FOTO

Citeste si: Ștefan Bănică Jr., reacție sfâșietoare după ce a aflat ce i s-a întâmplat Alexandrei Măceșanu: ”Mi s-a strâns inima cât un purice”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, reacție dură la adresa anchetatorilor, după ce s-a spus că oasele din pădure sunt ale nepoatei lui, Alexandra: „Ce-i bătaia asta de joc? Au încercat să ne bage pe gât...”

„Dacă fapta a fost comisă în minorat, nu se transformă în pedeapsă ulterior, chiar dacă va împlini 18 ani şi va fi major. Măsurile educative pot fi privative sau neprivative de libertate. Cele privative de libertate se iau doar în cazurile care impun acest lucru, pentru o infracţiune serioasă”, a spus Valeriu Chihaia, prim procuror Parchetul de pe lâanga Tribunalul Botosani, relateaza ciao.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate