Bogdan Iordache de la ”Puterea Dragostei”, reținut de Poliție, în Turcia, pe aeroport! Avem amănunte incredibile despre concurent! Ce s-a întâmplat | EXCLUSIV

Bogdan Iordache, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la ”Puterea Dragostei” din primul sezon al show-ului fenomen moderat de Andreea Mantea, trebuia să se întoarcă și el, în România, alături de colegii lui, Roxana, Iancu, Simona, Alex Bobicioiu, Thalida și Beni.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Doar că, din păcate pentru el, în momentul în care a dorit să se întoarcă în România, problemele lui Bogdan Iordache au început să apară, iar Poliția turcă, intransigentă, l-au reținut fără comentarii pe aeroportul din Istanbul.

Citeste si: Finaliștii de la Puterea Dragostei s-au întors în România! Primele imagini cu ei la Aeroportul Otopeni! Thalida, Roxana, Simona, Bogdan Iordache, Alex Bobicioiu, Iancu și Beni spun totul pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu spune TOT ce are pe suflet după marea finală! Vezi ce simte cu adevărat pentru Roxana! Doamne, ce poveste nebună de dragoste! "Frumos" EXCLUSIV!

Citeste si: Bianca si Bogdan Mocanu, marii câștigători ai finalei Puterea Dragostei! Cei doi concurenți au încasat câte 10000 de Euro

Foștii concurenți ai emisiunii ”Puterea Dragostei” au revenit în România, după aproape 8 luni de competiție. După finala de sâmbătă emisiunii, sezonul 1, concurenții Roxana, Simona, Thalida, Alexandru Bobicioiu, Beni şi Iancu (cei care locuiesc sau aveau treaba în Capitală) au ajuns pe aeroportul Otopeni, pentru a-i revedea pe cei dragi lor. Din gașca lor lipsea însă Bogdan Iordache, concurentul de la ”Puterea dragostei” având probleme serioase cu poliția turcă, pe aeroportul din Istanbul.

fara descriere

”Trebuia să vină și Bogdan Iordache. Doar că l-a reținut Poliția”, ne-a spus Alex Bobicioiu. Motivul ni l-a explicat mai volubila Roxana, relaxată ca de obicei. ”Nu l-au recunoscut după poza din pașaport. El era chel în poză, acum are păr, li s-a părut suspect, l-au reținut acolo. O să se întoarcă în altă zi, cred”, ne-a spus Roxana, una dintre cele mai iubite concurente ale emisiunii ”Puterea Dragostei”.

Bogdan Iordache revine în România în această noapte, cu alt avion

Din fericire pentru Bogdan Iordache, totul s-a terminat cu bine pe aeroportul din Istanbul. Cu ajutorul staff-ului emisiunii, lucrurile s-au lămurit și Bogdan Iordache a fost lăsat, până la urmă, să plece din Turcia cu destinația România. El va ateriza în această noapte, staff-ul emisiunii-fenomen "Puterea dragostei" fiind nevoiți să îi cumpere fostului concurent ghinionist un alt bilet de avion, pe o altă cursă, Bogdan pierzând avionul care i-a adus în țară pe colegii săi.

Surpriza cea mare pentru toată lumea a fost absența celorlalți concurenți. Însă Simina și Alex Zănoagă au ales să meargă acasă la Simina, direct la Timișoara, iar Jador, Bianca, Mary și Bogdan Mocanu au rămas în Turcia, pentru a participa la noul sezon, care va începe luni, 15 iulie, după cum Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, a anunțat.

 

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a declanșat nebunia la aeroport

 

Roxana a dovedit, încă o dată, că felul ei de a fi este mai mult decât iubit de cei din fața televizoarelor. De cum a pășit pe pământ românesc, frumoasa fostă concurentă a fost recunoscută de toți cei de acolo, mulțimea tăbărând pe ea pentru o fotografie. Iar Roxana de la ”Puterea Dragostei” nu a refuzat nicio fotografie, timp în care, evident, avea grijă să îl ”înțepe” pe Iancu, bărbatul care a părăsit-o în timpul emisiunii moderate de Andreea Mantea. ”Iancu e copil, l-am crescut eu. O să îmi zică mulțumesc mai târziu. Acum ne înțelegem foarte bine, dar ca prieteni”, ne-a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”, lucru pe care, de altfel, l-as confirmat și Iancu. ”Am stat unul lângă celălalt în avion, deci ne înțelegem”, ne-a spus Iancu.

fara descriere

În altă ordine de idei, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a comentat și relația pe care o are cu câștigătoarea show-ului, Bianca. ”Ne înțelegem perfect. Nu vorbim deloc. Ea nu e fată rea, dar a trebui să o pun  la punct, de aia i-am și dat câteva capace”, ne-a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

 

Bogdan Iordache, mare amator de show-uri matrimoniale

Bogdan Iordache are 22 de ani, este student şi spune că iubeşte foarte mult sportul, care face parte din stilul lui viaţă. Nu este primul show matrimonial la care Bogdan îşi încearcă norocul. A mai fost într-o astfel de emisiune chiar în urmă cu puţin timp, însă a ieşit din casă ”necâştigător”. Bogdan nu a mărturisit acest lucru fetelor, poate pentru a nu avea soarta lui Mădălin, care a plecat din casă, şi el fiind fost concurent într-un alt show matrimonial. Speră însă să cucerească fetele cu sinceritatea, dar şi cu trupul. Îşi spune Adonis şi se pozeaza cât mai dezbrăcat, cu muşchii încordaţi!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate