Vedete

Bogdan Maleon avea o relatie extraconjugala! Cu EA s-a intalnit profesorul din Iasi in ultimele ore de viata

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Bogdan Maleon avea o relatie extraconjugala! Cu EA s-a intalnit profesorul din Iasi in ultimele ore de viataicon photo
 
Ipoteza halucinanta in cazul mortii sotilor Maleon! Atat Anda, cat si Bogdan aveau relatii extraconjugale, iar presupusii amanti ai acestora au fost audiati.
 
Unii apropiati de-ai sotilor Maleon au precizat ca, uneori, cei doi se mai certau. Relatia dintre Bogdan si Anda Maleon era una mai "speciala".
 
"Ei aveau o relatie mai complicata, nici nu stiu cum sa spun. Eu ma intelegeam foarte bine cu ei, discutam multe. Nu pot sa spun ca imi povesteau despre certurile lor, dar imi dadeau de inteles ca uneori nu sunt chiar in relatii bune. In general, era o familie linistita, dar nimeni nu a stat sa ii urmareasca in casa lor", a precizat un apropiat de-al familei. 
 
Inca de cand a fost descoperita nenorocirea, unele voci tineau parca neaparat sa precizeze ca Bogdan Maleon avea o relatie extraconjugala. De fapt, unii chiar credeau ca relatia pe care Bogdan Maleon o avea a fost picatura care a umplut paharul si a dus catre sinuciderea Andei.
 
 
"S-a presupus ca Bogdan s-ar fi intalnit cu amanta in Ajunul Craciunului, iar Anda i-ar fi cerut sa se intoarca sa stea cu ea. Bogdan s-a intors si s-ar fi certat cu ea", a precizat o sursa. 
 
In acest caz, exista o urma de logica. Necropsia a stabilit ca cei doi soti au murit la o diferenta de 2-3 ore. Deci, Anda ar fi putut sa se retraga in camera de la etajul vilei si sa-si fi pus capat zilelor, fara ca Bogdan sa stie.
 
"Poate ca dupa ce s-au certat, Anda a urcat in camera si s-a spanzurat. Este posibil ca Bogdan sa se fi dus la un moment dat sa o caute si a gasit-o decedata. Probabil ca s-a speriat, s-a simtit vinovat si s-a spanzurat si el", mai multe pe stirilekanald.ro. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune