Bogdan Mocanu a spus adevărul din spatele despărțirii de Andra Volos. Apel disperat către fosta iubită: „Hai acasă! Am greșit, dar...”

Bogdan Mocanu a decis să lămurească o dată pentru totdeauna situația rupturii dintre el și Andra Volos.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Bogdan Mocanu a spus adevărul din spatele despărțirii de Andra Volos. Apel disperat către fosta iubită: „Hai acasă! Am greșit, dar...”
andra


In articol:

După ce s-a despărțit de Andra Volos, Bogdan a ținut-o din petrecere în petrecere, lucru care a deranjat-o pe fosta concurentă de la Puterea dragostei. Mai mult decât atât, picătura care a umplut paharul a fost filmarea în care apare alături de Bia, fosta concurentă din casa Puterea dragostei.

Mocanu, mesaj disperat către Andra: „Iubi, hai acasă”

Bogdan Mocanu a hotărât să lămurească lucrurile odată pentru totdeauna și a făcut un live pe YouTube, prin care i-a explicat fostei iubite că nu a greșit cu nimic, susținând că aceasta nu îi răspunde la telefon. Mai mult decât atât, Mocanu i-a cerut scuze Andrei și a rugat-o să se întoarcă acasă. La un moment dat, bruneta a intrat pe live-ul fostului iubit, ba chiar i-a lăsat comentarii.

„Andra după ce a văzut imaginile alea, le-a interpretat. Am lăsat-o să își pună ordine în gânduri și o să ia ce decizie consideră că e mai bună. Imaginile sunt adevărate, dar sunt interpretate greșit. Nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine cel mai important e ca Andra să afle adevărul. Greșeala mi-o asum, dar la momentul respectiv eram singuri, pentru că eu cu Andra hotărâsem să luăm o mică pauză. Asta nu înseamnă că eram singur, dar eram cu mai puține obligații față de ea.

Bogdan Mocanu a spus adevărul din spatele despărțirii de Andra Volos. Apel disperat către fosta iubită: „Hai acasă! Am greșit, dar...”
andra

Citeste si: Decizie bombă luată în toiul nopții. Gata, s-a dus libertatea. Se închide tot - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Prietenii lui Bogdan Mocanu se tem pentru viața acestuia! De când s-a despărțit de Andra o ține numai în petreceri și băuturi

Citeste si: Puterea Dragostei 14 mai. Livian și Ella, cel mai nou cuplu din casă? Dezvluiri uluitoare

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, declarație șoc despre relația cu Livian: „E părerea voastră că nu mă vrea. El doar mă...”

Dar nu m-am dus acolo cu scopul să o înșel. Scopul meu era să îl iau pe Jador de acolo, pentru că avea probleme cu mașina. Ne-am întins la vorbă și Bia mi-a dat sfaturi despre ce ar trebui să fac cu Andra. Totul s-a întâmplat din vina lui Jador. Nu trebuie să mă ascund, atâta timp cât eu știu bine cine sunt și femeia de lângă mine știe. Andro! Știu că o să vezi videoclipul ăsta. Tu știi cine sunt eu. Da? Ai înțeles greșit, Andra. Mi-e rușine. A intrat Andra pe vlog.

Numai eu știu ce e în sufletul meu și Andra mai bine ca oricine știe în ce fel mă simt acum. Vreau să îmi cer scuze pentru poziția în care am pus-o pe ea, cu toate că Andra este cel mai bine văzută din toată ecuația asta. O apreciez. Lumea nu vede așa și vreau să îmi cer scuze. 

Bogdan Mocanu a spus adevărul din spatele despărțirii de Andra Volos. Apel disperat către fosta iubită: „Hai acasă! Am greșit, dar...”
andra

Iubi, vii acasă? Scrieți-i și voi să vină acasă. Că nu am greșit cu nimic, frate. Hai iubi, vino acasă. Andra știe că nu am greșit. Am greșit, dar nu cu ce crede ea. 

Ăsta nu e ultimatum. Asta a fost ca să vă lămuresc pe voi. Credeți-mă că nu mai vreau să mă gândesc la asta. Noi ne împăcaserăm și în seara în care m-am îmbătat l-a sunat pe Jador să nu mă lase să beau și el a înjurat-o. Eu eram foarte supărat. Andra, tu știi în ce stare eram, sufletește vorbind. Mai bem toți câte un pahar ca să ne înecăm amarul. S-a supărat că m-ai lăsat să beau și am diabet. A zis Andra Pa, Pa atunci. Pa. Închid că a zis Andra pa, pentru asta închid”, a spus Mocanu pe live. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Îi dă afară pe toți! Un gigant mondial, prezent și-n România, anunță concedieri masive

Amenințare mai mare decât COVID-19: Oamenii de știință anunță o altă problemă uriașă: Pericolul e așa mare încât ne poate întoarce în urmă cu 100 de ani

Ce a făcut Dani Oțil la filmări, în văzul lumii. Toți au rămas cu gura căscată. Filmarea a devenit virală

Angela Merkel are ”probe” ale unor tentative ”scandaloase” de atacuri cibernetice ruse împotriva sa! Amenințări la adresa Rusiei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies