Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” are suporteri de lux! Fosta nevastă a lui Daminuță a făcut o pasiune pentru concurent EXCLUSIV

Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al emisiunii”Puterea Dragostei” și concurent în cel de-al doilea, are un suporter pentru care, probabil, este invidiat de mai toți bărbații: fosta soție a lui Cristi Dainuță!

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, Iasmina Halas, cea care, timp de câteva luni a fost căsătorită cu fotbalistul Cristi Daminuță de care a divorțat cu mare scandal, este, de puțină vreme, una dintre suporterele de lux ale lui Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ricardo se întoarce la Puterea Dragostei! Adrian i-a comentat imediat! ”Să facem panaramă”

Citeste si: Primele imagini! Bogdan Mocanu s-a întors în România! E fabulos cine l-a așteptat la aeroport

Citeste si: Puterea dragostei 23 iulie: Bogdan Mocanu recunoaște că încă mai are o relație cu Ana. Cum reacționează Bia

E adevărat, prea multe detalii nu sunt cunoscute despre relația dintre cei doi, deși, susțin surse bine informate, Iasmina, blondina care face furori prin Timișoara, și Bogdan Mocanu au început, de ceva vreme, să se converseze. Și, mai mult decât atât, se pare că cei doi se înțeleg destul de bine pentru ca discuțiile pe care le au să fie unele de natură să ”promită” destul de multe.

fara descriere

Mai mult decât atât, cum Iasmina are un profil de Instagram extrem de urmărit, blondina s-a apucat să îl promoveze pe Bogdan Mocanu pentru ca acesta să se întoarcă în casa ”Puterea Dragostei”, fotografia aleasă fiind un care sugerează că fosta soție a lui Daminuță ar fi plăcut impresionată de formele de atlet ale concurentului din show-ul moderat de Andreea Mantea.

fara descriere

Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” s-a întors în România

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei care a câștigat premiul cel mare la finalul primului sezon a ajuns în România și a arătat tuturor cine l-a așteptat la aeroport: nimeni alta decât Ana, tânăra cu care a format un cuplu în emisiunea de la Kanal D. Cu toate acestea, Bogdan Mocanu s-a cam jucat cu sentimentele mai multor domnișoare de-a lungul emisiunii, el fiind ”pasiunea” Biancăi, câștigătoarea primul sezon, a avut o relație cu Roxana de la ”Puterea Dragostei, și, de-a lungul timpului, a cochetat și cu Ana-Maria Lintaru.

 

Cristi Daminuță și Iasmina au divorțat după o nuntă fulgerătoare

Cristi Daminuţă şi Iasmina Halas au decis să pună punct căsniciei lor, deşi păreau să aibă o relaţie ideală. Cei doi nu au aşteptat mult înainte de a lua decizia de a-şi lega destinele şi au făcut nunta după doar şase luni de relaţie. Relaţia lor a fost, însă, una presărată cu despărţiri şi împăcări, iar de data aceaste decizia este una definitivă. Iar Iasmina a vrut să împărtăşească pe pagina ei de Instagram cât de importantă este ziua divorţului, aşa că a făcut publică dovada că ea şi Daminuță nu mai formează un cuplu nici măcar din punct de vedere legal. „M-am trezit, iar astăzi este o zi foarte mare şi foarte importantă”, a spus ea. Blondina nu a spus exact ce avea de gând să facă, dar ulterior a dezvăluit care era evenimentul pe care îl aştepta cu nerăbdare. Ea a fotografiat certificatul de divorţ şi i-a transmis fotbalistului un mesaj. „La revedere, soţule. Îşi doresc toate cele bune”, a scris Iasmina, fosta soție a lui Cristi Daminuță.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate