Bogdan Mocanu, declarația șoc care răscolește trecutul lui cu Bianca de la Puterea Dragostei! ”Iubirea nu a fost pentru noi”

Bogdan Mocanu a explicat ce a simțit pentru Bianca de la Puterea Dragostei într-o declarație ce a stârnit multe controverse

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

De mai bine de o săptămână, Bianca de la Puterea Dragostei se află în centrul unui nou scandal uriaș în în casă după ce Andreea Pirui a dezvăluit că ar fi auzit de la Andra că fosta iubită a lui Livian ar fi întreținut relaţii intime cu Bogdan Mocanu în perioada în care se terminase primul sezon al show-ului amoros.

După cum se ştie, cei doi au fost într-adevăr foarte apropiaţi în acea vreme, aşa că, imediat, cârcotaşii au dat frâu liber imaginaţiei şi au pus-o din nou la zid pe frumoasa brunetă.”I-ai dorit pe toți, nu ai lăsat unul liber”, au fost voci care au atacat-o public.

fara descriere
Bogdan Mocanu a reacționat! "Ai întreţinut relaţii sexuale cu cutare, ai fost cu nu ştiu cine"! 

Nu același lucru i s-a întâmplat însă din partea lui Mocanu, care, într-o declarație pentru kfetele.ro avea să vorbească pe marginea acestui subiect, dar nu pentru a confirma cele spuse de Pirui, ci dintr-o altă perspectivă.
”În casa Puterea Dragostei, mereu au fost, atât la fete, cât şi la băieţi, acuzaţii de genul "ai întreţinut relaţii sexuale cu cutare, ai fost cu nu ştiu cine". Din câte ştiu eu, actul sexual se face în minimum două persoane şi dacă niciuna dintre ele nu îşi aminteşte, totul rămâne la nivel de zvon, de intrigă şi de răutate din partea unora care nu îţi vor bine şi îşi apără doar interesul personal", a comentat Bogdan.

Citeste si: Jador, mai revoltat ca niciodată: "O să merg la poliție" Ce l-a supărat pe artist?

Citeste si: Vezi cum arăta Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” în urmă cu câțiva ani. Nu o să-ți vină să crezi! Imagini nemaivăzute

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, speriată de pandemia de coronavirus: „Să ne rugăm Domnului”

fara descriere
Bogdan Mocanu, declarația șoc care răscolește trecutul lui cu Bianca! ”Poate vom avea totuși norocul...”

Cu toate aceste declarații ale lui fostului concurent, care să fie însă adevărul?! Bianca a spus că Bogdan este un om special, cu care a împărțit și rele și bune în primul sezon, dar nu a fost să fie și o relație în cazul lor, chiar dacă la un moment dat a existat o încercare în acest sens, în consecință, a căutat dragostea în altă parte.

Mai mult decât atât, după terminarea primului sezon al emisiunii moderate de Andreea Mantea, atunci când scandalul acesta nu exista, Bogdan Mocanu a dat o declarație șoc care, acum, răscolește trecutul lui cu Bianca de la Puterea dragostei, dar pune și punctul pe ”i”. ”Iubirea nu a fost pentru noi, poate o vom găsi cândva, poate vom avea totuși norocul să întâlnim oamenii potriviți. Noi nu au fost un cuplu, ci doar prieteni”, a povestit la vremea respectivă îndrăgitul concurent,care apoi și-a găsit fericirea în brațele Andrei, în timp ce Bianca s-a îndrăgostit de Livian.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate