Bogdan Mocanu: „Eu o văd pe Simina ca și când ar fi prietena...”. Reacția Anei

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei a vorbit despre relația pe care o are cu Ana, dar și cu Simina. Ce simte pentru cele două.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Bogdan Mocanu nu poate trece peste faptul că Ana crede că lui îi place de Simina. Astăzi, concurentul de la „Puterea dragostei” a vorbit cu Jador despre relația cu Ana. Mocanu nu mai vrea să stea în preajma Anei și vrea să se îndepărteze de ea.

„O să trebuiască să ne potolim, să ne abținem. Deocamdată suntem doar doi prieteni care se pupă pe buze. Aș vrea să fim prieteni, dar nu pot. Că știu că o să simt iar mai mult. Mai bine așa, bună, bună și atât. Ba nu știe ce vrea, ba e connfuză. Dacă apleci urechea la ce spune Simina, că îmi place de ea. Am făcut chestii, o lună de zile tot am dat de înțeles și cu orice ocazie. Dar mă oftic. Când vorbesc, se interpretează”, a spus Bogdan afectat.

Citeste si: Nu scăpăm de furtuni! E din nou cod galben în toată țara! Care sunt singurele zone unde nu va ploua torențial

Citeste si: Evaluare Națională 2019. Subiectele la Limba și Literatura Română

Citeste si: Veste tristă despre Mihai Constantinescu! Starea artistului, tot mai gravă! Are metastaze răspândite în tot corpul!

„Nu e ca și cum am aplecat urechea la un comentariu pe Instagram. Eu nu ar trebui să iau deloc în considerare ce a spus?”, s-a apărat Ana.

E extrem de posesiv, fată”, i-a confirmat Roxana Anei.

„Nu îmi plac geloziile acestea exagerate, pentru că știu unde vor duce pe viitor”, a mai spus Ana.

„Nu eram prieteni apropiați când ai intrat în casă. Mă dădeam la ea. Eu o văd pe Simina ca și când ar fi prietenă cu gagică-mea. Cum s-a întâmplat deja, cândva. La faza asta a greșit”, a mai spis Mocanu.

Ce i-a spus Bogdan Anei, după discuția cu Jador

„Înțelege greșit mesajul transmis”, i-a mai spus Jador lui Bogdan, care este în continuare uimit de zvonurile că el ar fi atras de Simina.

„Învățătură de minte. Ce e stupid, măcar dacă ar fi fost adevărat. Nu mai vreau să te conving de nimic. O să îți dai seama că te înșeli și că ai greșit. Trebuia să mă întrebi, nu să o crezi pe ea”, i-a spus Bogdan Anei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate