Bogdan Mocanu o să aibă un şoc! Ana de la Puterea Dragostei, deconspirată! Vezi ce secret ascunde blonda! EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu o să aibă un şoc! Ana de la Puterea Dragostei, deconspirată!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Ana-Maria Lintaru este cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei. Frumoasa, sexy, blondă şi misterioasă, protagonista noastră le-a atras imediat atenţia băieţilor din emisiune.

Citeste si: Cu cine își petrece timpul Raluca de la Puterea Dragostei de când Ricardo a părăsit emisiunea! S-au plimbat împreună toată ziua

fara descriere

Ei bine, deşi s-a apropiat foarte mult de Bogdan Mocanu în ultimul timp, în ciuda crizelor de gelozie ale Roxanei, surse care au fost în casă spun că, de fapt, tânăra nu are nici cea mai mică intenţie de a se cupla în adevăratul sens al cuvântului la acest show. Ceea ce şi-ar dori cu adevărat Ana, conform surselor noastre, ar fi faima şi urmăritori mulţi pe instagram.

Bogdan Mocanu o să aibă un şoc! "E prea deşteaptă şi nu vrea să-şi păteze imaginea"

Citeste si: "În viața mea n-aș putea să stau cu un cocalar ca tine"! Simona i-a spulberat lui Jador orice șansă de a fi cu ea

"Ana este extrem de ambiţioasă şi are toate calităţile să devină vedetă, iar Puterea Dragostei este cea mai bună rampă de lansare în acest moment. Instagram-ul ei a crescut incredibil de repede, de la 40.000 de urmăritori câţi avea când a intrat în casă la mai bine de 100.000. Ea vrea să fie influencer, să câştige bani din promovare de brand-uri. Este o fată calculată care ştie ce vrea, nu e ca Roxana care câteodată parcă îşi bate joc de frumuseţea ei. Poate că Ana o să se cupleze în casă, dar doar de dragul show-ului, să rămână mai mult în concurs. Nu va avea o relaţie reală! Niciunul dintre băieţii de acolo nu sunt pe placul ei! Nici intelectual şi nici financiar. A, şi încă ceva! Nu o s-o vedeţi făcând scandal. E prea deşteaptă şi nu vrea să-şi păteze imaginea.  A, era să uit! Are în plan să-şi facă şi o afacere cu haine şi accesorii. O să reuşească pentru că, repet, are o ambiţie ieşită din comun", a spus sursa noastră.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate