Bogdan Mocanu, pregătit să facă pasul cel mare alături de iubita misterioasă: „Toată lumea o să facă cunoștință cu doamna Mocanu”

Artistul are o relație pe care o ține departe de ochii curioșilor de aproximativ un an de zile.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Bogdan Mocanu a intrat în atenția publicului după participarea la show-ul fenomen de pe Kanal D „Puterea dragostei”. În casa iubirii s-a cunoscut cu Andra Volos, iar relația a continuat și după ce au părărăsit emisiunea, însă nu pentru mult timp.

După ce și-a vindecat rănile, artistul a anunțat că este din nou într-o relație și este mai fericit ca niciodată.

Totuși, pentru că a învățat din greșelile trecutului, Bogdan Mocanu nu a vrut să-i dezvăluie identitatea celei care i-a pus lacăt la inimă. Sunt împreună de circa 11 luni de zile, iar totul decurge numai lapte și miere, ba chiar acesta este mai pregătit ca niciodată să facă pasul cel mare alături de iubita lui misterioasă. Imediat după ce-i va pune inelul pe deget, Bogdan Mocanu spune că-i va dezvălui și identitatea! 

Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă 

[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu: „Î n momentul în care o s-o cer va fi ceva grandios”

Se pare că bat clopotele de nuntă pentru Bogdan Mocanu și iubita lui misterioasă. În cel mai recent interviu acordat, artistul a dezvăluit că are planuri serioase cu iubita lui misterioasă.

Acesta spune că urmează să o ceară în căsătorie pe partenera lui de viață și nu va fi un eveniment oare care, ci pregătește ceva cu totul și cu totul special. Mai mult, întreg momentul va fi încununat cu marea dezvăluire a identității celei care urmează să-i poarte numele de familie. 

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu și iubita misterioasă au revenit la sentimente mai bune! Artistul a făcut anunțul împăcării: „Nu am fost nicio zi despărțiți cu inima”

„Ca să fac o promisiune tuturor oamenilor care se uită la noi, în momentul în care o s-o cer va fi ceva grandios, cred că nemaivăzut, va fi ceva foarte, foarte mare, iar atunci va fi mult prea greu să o țin ascunsă, iar probabil atunci toată lumea o să facă cunoștință cu doamna Mocanu”, a spus Bogdan

Mocanu la un post de televiziune. 

Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu

[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă, la un pas de despărțire 

În urmă cu câteva săptămâni, relația celor doi nu a funcționat așa ca înainte, ba chiar cei doi s-ar fi certat și ar fi fost la doar un pas de despărțire. Totuși, Bogdan Mocanu a dezvăluit că el și cea care urmează să-i devină soție și în acte s-au împăcat, iar relația lor este mai frumoasă și mai bună ca niciodată. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, escapadă romantică alături de iubita misterioasă, după marea împăcare. Cei doi îndrăgostiți au aniversat 11 luni de relație: "Mulțumesc că m-ai..."

„Sunt bine în relația mea, nu am fost nicio zi despărțiți cu inima. Nu aș fi dat nicio șansă la cât de des ne certam la început, dar a rezistat un an. Ne certăm și ne împăcăm zilnic. Ultima împăcare a avut loc acum câteva zile. Când adormi noaptea cu ea în brațe și vezi cum se uită la tine și tu la ea, despre asta este împlinirea”, a declarat artistul. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu și iubita lui misterioasă s-au despărțit! Ce spune despre femeia cu care a fost un an de zile: „Suntem separați de ceva timp”

EXCLUSIV Bogdan Mocanu, îndrăgostit până peste cap. Tânărul a vorbit despre femeia care i-a furat inima de un an: "Nu îmi văd eu leacul prea curând"

EXCLUSIV Bogdan Mocanu, sfaturi și povești despre carieră și relațiile toxice: „Am plâns în multe seri. Am avut discuția asta și cu soția mea”

Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile: bani, dragoste si sanatate

Certificatul verde se schimbă din temelii! Alexandru Rafila aruncă bomba. Se modifică totul

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Varianta Omicron îngrozește lumea științei. Noua tulpină este de 5 ori mai infecțioasă decât Delta

Ilie Năstase a recunoscut: S-a infectat cu COVID-19! Cum se simte acum fostul lider mondial

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies