Bogdan Mocanu s-a întâlnit cu Roxana de la Puterea Dragostei, când a fost în România! A recunoscut tot ce s-a întâmplat între ei: „Am ajuns la mine și ea...”

Bogdan Mocanu a recunoscut la Puterea Dragostei că s-a întâlnit cu Roxana.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bogdan Mocanu a recunoscut că s-a întâlnit cu Roxana când a fost în România. Tânărul a spus că o chemase doar ca pe o amică și că nimic nu s-a întâmplat între ei. Mai mult, spune că nu este într-o relație cu Ana și că nici nu simte nevoia să dea explicații.

„M-am dus la spălătorie și m-am întâlnit cu Roxana acolo, întâmplător. Nu voiam să facem poze, să ne ascieze lumea. Ea a zis că e dornică să apară. La un moment dat m-a întrebat dacă vreau să mâncăm. Eu i-am spus nu, îi spusese și Anei că m-am întâlnit cu ea. Roxana m-a întrebat unde mă duc și i-am zis că mă duc acasă și s-a oferit să mă ducă ea, că eu îmi lăsam mașina acolo, la spălătorie.

fara descriere

Am ajuns la mine și ea spunea să mergem împreună să mâncăm și eu i-am spus că dacă vrea poate să vină la mine să comandăm ceva. Nu trebuie să îi dau explicații nimănui, nici Anei, nici Roxanei. Nu mă interesează că s-ar putea întâmpla ceva. Eu am sunat-o pe Ana și i-am spus să vină, iar Roxana a plecat cu cinci minute înainte. Nu am dat-o pe Roxana afară din casă, mâncam și nu o băgam în seamă”, a povestit Bogdan Mocanu.

Tânărul a mai spus că între el și Ana nu mai există șanse ca ei să fie într-o relație.

Citeste si: Jador, ultimul mesaj pentru Ella! Şi-a deschis sufletul şi a spus exact ceea ce simte! Artistul îşi cere iertare public! "Îmi cer scuze" EXCLUSIV!

Citeste si: Andreea de la Puterea Dragostei, adevărul despre operațiile estetice: ”Mi-am asumat din prima zi”. Concurenta amenință că dă în judecată persoanele care i-au denigrat imaginea

Citeste si: Cum se alintă Livian și Bianca de la „Puterea dragostei”: „Unul dintre motivele pentru care m-am îndrăgostit...”

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate