Bogdan Mocanu, sfâșiat de durere: „A murit. Nu au vrut să mă lase să o văd”

Bogdan Mocanu a făcut mărturisiri cumplite despre perioada în care era concurent în casa Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Bogdan Mocanu, sfâșiat de durere: „A murit. Nu au vrut să mă lase să o văd”


In articol:

Bogdan Mocanu a urcat un nou vlog pe canalul de Youtube, unde a ținut să își spună părerea despre câștigătorii sezonului 2 Puterea dragostei, Livian și Bianca. Acesta a spus că atât Bianca, cât și Livian, au meritat să iasă învingători.

Bogdan Mocanu, sfâșiat de durere: „A murit. Nu au vrut să mă lase să o văd”

Printre altele, Mocanu a dezvăluit un moment dureros trăit pe vremea când se afla în casa Puterea dragostei. Deși la vremea respectivă s-a aflat că acesta era în doliu, acum a povestit în detaliu ce a simțit în momentul în care a fost anunțat că bunica lui a murit.

Vizibil afectat că nu a putut să fie lângă ea în ultimele clipe, Bogdan Mocanu a spus că nu au vrut să îl lase să își vadă bunica, dar a reușit să plece în România și să o vadă pentru ultima dată. După numai 2 zile, femeia a murit. El se afla în Istanbul deja. Iar acesta nu a fost singurul eveniment trist prin care a trecut în timpul emisiunii.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Bogdan Mocanu, sfâșiat de durere: „A murit. Nu au vrut să mă lase să o văd”

„Bunica mea a murit exact când mă aflam eu în emisiune și atunci nici nu voiau să mă lase să o văd. Au crezut că era pretext să mă duc în România o săptămână, în vacanță. M-am rugat de ei efectiv și le-am zis că nu mă interesează, eu vreau neaparat să o văd pe bunica mea.

Citeste si: Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei, declarații șocante despre relația ei: ”Sunt deja soția lui...”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, primele declarații despre relația cu Mocanu! ”M-am întâlnit cu Bogdan într-o seară și am vorbit câteva minute”DECLARAȚII EXCLUSIVE

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei continuă războiul cu Vulpița, după ce s-a vorbit despre relația ei cu Rafaelo: „Nu mă interesează ce zice ea”

Și bine am făcut, pentru că am mers, am văzut-o pe patul de spital, în comă, și după două zile am plecat. Am lăsat-o, m-am întors în Istanbul și când am ajuns am aflat că... Un alt unchi la fel. Eram în platoul de filmare și m-au sunat că a murit și el și am ieșit speriat, pentru că el avea și diabet. Nu am mai putut să continui ziua de filmare. Sunt niște chestii pe care le ratezi..”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate