Bogdan Mocanu și Jador ar fi trebuit să facă astăzi actele pentru viză! Surpriza neplăcută de care au avut parte: "Pe bune?!"

Bogdan Mocanu și Jador ar fi trebuit să facă astăzi actele pentru viză! Surpriza neplăcută de care au avut parte l-a enervat pe Mocanu: "Pe bune?!"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Bogdan Mocanu și Jador ar fi trebuit să facă astăzi actele pentru viză.

Cei doi concurenți de la Puterea dragostei s-au trezit dis de dimineață și au plecat de la hotel ca să rezolve formalitățile pentru obținerea vizei.

Bogdan Mocanu și Jador ar fi trebuit să facă astăzi actele pentru viză! Surpriza neplăcută de care au avut parte: "Pe bune?!"

fara descriere

Pe contul lui de Instagram, Bogdan Mocanu a povestit ce s-a întâmplat când a ajuns la biroul de Emigrări din Istanbul.

Citeste si: Puterea dragostei 5 iulie. Roxana o ia la bătaie pe Bianca. Toți concurenții sar să le despartă!

Citeste si: Jador a aruncat bomba despre Bogdan: „Are poze cu ea pe geam, plânge câteodată”

Citeste si: Jador și Alex Zănoagă, război fără sfârșit pentru Simina: „Ți-ai fi dorit tu să fii în lesa mea...”

"Bună dimineața! Ne-am trezit la 7, am condus 40 de minute ca să mergem la Emigrări ca să facem niște acte pentru viză. Și, când am ajuns acolo, Jador a realizat că el nu are pașaportul la el. Adică mergi să faci actele fără pașaport, pe bune?!", a spus Bogdan Mocanu pe Instagram.

Răsturnare de situație la Puterea dragostei, înainte de marea finală! Bogdan Mocanu are o nouă iubită: "Mi-am găsit dragostea!"- Bianca i-a filmat pupându-se în culise

Răsturnare de situație la Puterea dragostei, chiar înainte de marea finală! Bogdan Mocanu are o nouă iubită. "Mi-am găsit dragostea!", a spus Bogdan Mocanu. Bianca i-a filmat împreună, pupându-se în culise.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, criză de nervi! Ce a făcut Bogdan a enervat-o la culme

Citeste si: De ce Bianca de la Puterea Dragostei nu stă în camera cu Deea, deși pozează în cele mai bune prietene! Am aflat motivul

Citeste si: Roxana şi Iancu susţin că s-au despărţit, dar sunt încă împreună! Uite mesajul incredibil care i-a dat de gol! "Nu trebuie să fim urmaşii lui Einstein" EXCLUSIV!

După ce s-a despărțit de Roxana, iar Ana a fost eliminată de la Puterea dragostei, Bogdan Mocanu s-a reorientat. A anunțat pe contul lui de Instagram că și-a găsit jumătatea. Bianca a avut și ea un șoc să îi prindă împreună, în culise.

Bogdan Mocanu: Țin să vă anunț că mi-am găsit, în sfârșit, dragostea în casa Puterea dragostei! E leșinată după mine fata asta!

Bianca era în culise și filma, când a decis să meargă și în zona în care se aflau băieții din competiție. Nu se aștepta să-l prindă în "flagrant" pe Mocanu cu noua lui cucerire. A fost șocată să-l vadă stând de vorbă cu noua lui iubită și sărutând-o.

Bogdan Mocanu s-a atașat, se pare, de un manechin de plastic.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate