Bogdan Mocanu si Jador de la Puterea dragostei, la “Roata norocului”

O noua editie “Roata Norocului” intra in casele romanilor, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ana-Maria Barnoschi si Bursucu, gazdele emisiunii, plini de energie si gata sa imparta premiile “Roata Norocului”, au astazi invitati doi dintre cei mai iubiți concurenți de la ”Puterea Dragostei”, Bogdan Mocanu si Jador. Vedetele de la ”Puterea dragostei” au venit sa invarta “Roata Norocului” in beneficiul unei familii nevoiase.

fara descriere

Cum Ana-Maria ne-a obisnuit cu ipostaze inedite, de a da startul show-ului la “Roata Norocului”, iata ca si in aceasta seara, ea apare intr-o  postura deosebita.

Dupa ce si-a deschis firma, dispecerat de Taximetre, Ana-Maria Barnoschi isi promoveaza afacerea, chiar in platoul emisiunii, starnind amuzamentul celor prezenti.

fara descriere

“Hai cu taxi cimpanzeu, nu mai merge cu troleu! Prinde suta, daca vrei, de euro si de lei” ,striga, cat o tine gura, Ana-Maria.

Citeste si: Am surprins-o pe Roxana de la Puterea Dragostei la machiaj, înainte de a intra în emisiune! Așa sigur nu ai văzut-o până acum VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Bianca a dezvăluit secretul Marianei din casa Puterea Dragostei: are un altar pentru Jador! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: În premieră, WOWbiz.ro a intrat în casa fetelor de la Puterea Dragostei! Bianca ne-a fost ghid și ne-a arătat lucruri care nu se văd la televizor VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

Distractie maxima, muzica, si nu in ultimul rand foarte multe premii, definesc editia de astazi “Roata Norocului”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate