Bogdan Mocanu spune TOT ce are pe suflet după marea finală! Vezi ce simte cu adevărat pentru Roxana! Doamne, ce poveste nebună de dragoste! "Frumos" EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu o mai iubeşte pe Roxana? Tânărul ne-a spus, cu sinceritate, tot ce are pe suflet!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Roxana de la Puterea Dragostei a făcut, recent, o dezvăluire legată de Bogdan Mocanu, după ce, în casă, au avut loc mai multe discuții legate de sentimentele lui pentru ea.

Bogdan s-a tot ținut după mine în ultima perioadă. Am fost la un picnic în pădure și, când n-am fost filmați, am vorbit. Mi-a spus că dacă ar știi că nu l-aș înșela, ar vrea să ne împăcăm. Eu nu mai îmi doresc însă să fiu cu el. Bogdan spune că este o joacă, dar de fapt el chiar se tot ține după mine. Mai ales în ultimul timp”, a spus Roxana de la Puterea Dragostei, pentru WOWbiz.ro, în urmă cu câteva zile.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Dezvăluiri din casa Puterea Dragostei! Gestul uluitor făcut de Mocanu şi Jador pentru Bianca! Uite cum au încercat să o ajute! "Le este milă de ea"

Bogdan Mocanu o mai iubeşte pe Roxana? "Eu mă apropiam de ea mai mult la mişto, să-i răspund cu aceeaşi monedă după ce a făcut ea cu Ana"

Ei bine, după ce a citit declaraţia fostei lui iubite, câştigătorul primului sezon al emisiunii "Puterea Dragostei" a ţinut să precizeze că nu ar mai putea să aibă niciodată o relaţie cu frumoasa şatenă pentru că nu mai are încredere în ea.

"Eu am zis atunci, după ce am aflat ce s-a întâmplat, că daca aş fi fost sigur că nu m-ar mai înşela, poate aş fi continuat. Dar aş fi fost mereu urmărit de gândul că poate mă trădează. Eu m-am apropiat de ea şi am tachinat-o mai mult la mişto în ultimul timp, să-i răspund cu aceeaşi monedă după ce a făcut ea cu Ana când eu încercam să o cunosc mai bine. Oricum ce a fost între mine şi Roxana a fost frumos şi o respect pentru ceea ce m-a făcut să simt când am  format un cuplu, dar din păcate m-a pierdut şi nu mă mai poate lua înapoi. Chiar dacă se va schimba vreodată, eu tot aş avea probleme cu încrederea în ceea ce o priveşte. În faţa mea nu mai are cuvânt", a spus Bogdan Mocanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, mai emoționată ca niciodată! Ce a spus după ce a ajuns în Marea Finală: „Este foarte mare presiunea”

Galerie foto 
Citește și:

Doamne, cât a ajuns să câştige Jador în doar trei zile! Suma este uriaşă! Toţi maneliştii renumiţi îl vor invidia! EXCLUSIV!

Roxana de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Deea: ”Nu am nici cea mai mică frustrare” A dat de pământ cu toți foștii concurenți care au atacat-o

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Iancu Sterp, la Exatlon? Tânărul de la Puterea Dragostei a luat o decizie şocantă! "Vreau să merg! Sunt disciplinat şi am condiţie fizică" EXCLUSIV!

Roxana de la Puterea Dragostei şochează din nou! Spune că e îndrăgostită lulea de Iancu, dar uite ce a fost în stare să declare! "Să-l cucerească" EXCLUSIV!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies