Bogdan Mocanu, totul despre revederea cu foștii colegi de la Puterea Dragostei. Care au fost cele mai amuzante momente pe platourile de filmare | EXCLUSIV

Vedete

Bogdan Mocanu, totul despre revederea cu foștii colegi de la Puterea Dragostei. Care au fost cele mai amuzante momente pe platourile de filmare | EXCLUSIV

Bogdan Mocanu s-a revăzut cu foștii colegi de la Puterea Dragostei chiar pe platourile de filmare, iar jurnaliștii WOWbiz au aflat cum a fost pentru el revederea cu Jador, Bianca Comănici și Berna.

Berna, Bianca Comănici, Jador și Bogdan Mocanu s-au reîntâlnit pe platourile de filmare, însă de această dată gazda nu le-a mai fost casa de la Puterea Dragostei, ci o vilă cu piscine unde cei patru au purtat ținute fierbinți.

Jurnaliștii WOWbiz au discutat cu Bogdan Mocanu despre cum a decurs revederea cu foștii colegi, dar și care a fost cel mai amuzant moment de la filmări, acolo unde deja am văzut că s-au distrat copios.

Bogdan Mocanu, totul despre revederea cu foștii colegi de la Puterea Dragostei

Vedeta s-a bucurat de momentul revederii cu Jador, Berna și Bianca Comănici, iar pentru câteva minute s-au simțit ca în casa Puterea Dragostei.

Pentru Bogdan Mocanu experiența de la Puterea Dragostei a fost una extrem de frumoasă, iar faptul că după participarea în concurs a rămas și cu câteva persoane apropiate este cu atât mai benefic.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Jador au uitat de neînțelegerile din trecut, de dragul unui prieten comun! Și-au unit forțele și au venit să-l susțină: "Pentru tine sunt aici!"| EXCLUSIV

"A fost plăcut să ne reîntâlnim acolo, toți cei care am participat, pentru că au fost invitați mai mulți, dar nu s-au prezentat toți din păcate.

A fost frumos să ne vedem cu toții în jurul unei mese, pe canapea se simțea ca și cum eram în emisiune și că făceam cumva materiale(...) Mă bucur că am păstrat această relație și că am lăsat loc de „bună ziua” cu colegii de acolo.

Atunci a fost o experiență frumoasă, iar dacă din această experiență ne alegem și cu doi trei oameni mai apropiați, este cu atât mai bine”, a declarat Bogdan Mocanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.

Care a fost cea mai amuzantă fază de la filmări

Bogdan Mocanu le-a povestit jurnaliștilor de la WOWbiz și care a fost, pentru el, cea mai amuzantă fază de la filmări. Artistul a mărturisit că pe el l-au ales să fie filmat în timp ce i se toarnă alcool în gură, deși el ia antibiotic din cauza accidentului de la mare.

Citeste si: "Puteam să mor! Mă recuperez mai greu din cauza diabetului" Bogdan Mocanu, mărturii terifiante după ce a fost tăiat în club! Cântărețul, decis să se facă dreptate| EXCLUSIV

Tocmai de aceea, vedeta a fost nevoită să bea un amestec de apă cu Cola, o băutură improvizată care să apară în scena din viitorul clip.

"Faza amuzantă ar fi că eu sunt tăiat la mână și sunt pe antibiotic și a trebuit să mă prefac să îmi toarnă alcool în gură la un moment dat, fix mie.

Îți dai seama că nu era alcool, era apă cu o improvizație, cu Cola. O să se vadă asta pe clip”, a declarat Bogdan Mocanu pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Bogdan Mocanu și Jador pregătesc surpriza verii pentru fani

Bogdan Mocanu și Jador pregătesc surpriza verii. Cei doi au filmat un videoclip împreună, iar printre invitații speciali s-au numărat și Berna și Bianca Comănici.

De-a lungul timpului s-a spus că Jador și Bogdan Mocanu s-ar fi certat, însă acum cei doi și-au unit forțele și lansează împreună o nouă piesă. Tensiunile dintre cei doi au dispărut, iar fanii și muzica se pare că sunt cele mai importante.

"Aaaa...N-are mă treabă.(...) Nu mă cert cu el și, și dacă ne certam, ne certăm.(...) Era supărat...nu mai știu de ce, ca am zis eu ceva de el la televizor, ca nu-mi place de “gagica-sa”(...) Eu nu am vorbit niciodată cu fata lui, nu ne-am văzut niciodată fată în față.(...) Și ce crezi... asta-mi da mesaje ca „nu mai vorbesc cu tine, ești un...”

Eu îi dădeam mesaje și cântam ”Mă cert cu tine, doar ca să te împac” I-am trimis filmare, am murit de râs. Nu are cum să se supere pe mine și nici eu pe el", a dezvăluit Jador la acel moment, pentru WOWbiz.ro.