WOW

Bogdan şi Hannelore s-au despărţit?! Declaraţia tânărului, la puţin timp de la căsătorie

În ultima vreme s-a vehiculat în presa tabloidă că Bogdan şi Hannelore s-au despărţit. S-a scris chiar că Bogdan ar înşela-o pe provocatoarea blondă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Bogdan şi Hannelore s-au despărţit?! Declaraţia tânărului, la puţin timp de la căsătorieicon photo

Declaraţia făcută de Bogdan dă de gândit. Tânărul nici nu confirmă, dar nici nu infirmă despărţirea de Hannelore. Ba mai mult, sugerează că ar putea anunţa ceva important în următoarea perioadă. Având în vedere că s-a zvonit că Bogdan o înşală pe Hannelore, declaraţia lui alimentează şi mai mult speculaţiile.

"Când se va întâmpla ceva interesant în viaţa mea, respectiv cu viaţa mea, atunci vă voi anunţa, până atunci vedeţi Instagramul meu unde ştiţi exact ce fac eu în fiecare zi", a declarat Bogdan Ionescu, citat de Spynews.

Bogdan şi Hannelore sunt unul dintre cele mai controversate cupluri de la "Insula Iubirii". Hannelore a recunoscut că s-a îndrăgostit pe parcursul show-ului de ispita Andy, însă în cele din urmă blonda şi Bogdan s-au căsătorit. "De ce l-ai lăsat să te pupe acolo unde eu o fac?", i-a reproşat Bogdan lui Hannelore.

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune