Vedete

Bogdan Vladau a avut mari probleme cu banii: "A trebuit sa o iau de la zero, sa ma apuc sa muncesc"

Bogdan Vladau a avut o cariera frumoasa de model, iar acum s-a lansat si in muzica.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Dar lucrurile nu au stat intotdeauna asa pentru barbatul de 33 de ani. Fostul manechin a avut probleme foarte mari cu banii la inceputul crizei economice si chiar a intrat in depresie.

"Toti avem depresii la un moment dat. Important este sa te ridici, sa te aduni de pe jos si sa iti vezi de viata. Am avut probleme financiare mari cand a venit criza peste noi. Ma ocupam cu imobiliare atunci si am pierdut multi bani, am imprumutat chiar si prietenilor si nu i-am mai vazut nici in ziua de azi. A trebuit sa o iau de la zero, sa ma apuc sa muncesc, sa fac chestii pe care nu le facusem pana atunci. Daca esti obisnuit cu un standard, e greu sa te obisnuiesti cu greul. De la statutul de a cheltui mii de euro pe vacanta am ajuns sa stau cuminte", a spus Vladau la Acasa TV.

Bogdan a vorbit si despre varsta pe care o are acum: "Varsta de 30 de ani a fost un prag infricosator, in prima faza.  Vorbeam cu toti prietenii mei si spuneau ca e un prag mental, dar mi se pare ca varsta de 30 de ani este cea mai frumoasa la un barbat. E varsta la care te simti cel mai barbat. Nu cred ca vei mai fi vreodata mai barbat de atat"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune