Bogdan Vladau a intrat in vizorul producatorilor de la PRO TV

Dupa ce a facut o figura frumoasa la “Burlacul”, unde a fost amfitrionul show-ului si a avut-o alaturi pe frumoasa Andreea Mantea, anul 2015 se pare ca va aduce schimbari in cariera lui Bogdan Vladau.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDin informatiile noastre, de curand Vladau ar fi intrat in vizorul producatorilor de la PRO TV care si l-ar dori in gradina trustului din Pache Protopopescu. La inceputul anului viitor, vor demara la PRO TV doua mari proiecte de televiziune, producatorii si realizatorii acestora incepand inca de pe acum sa intocmeasca listele vedetelor care vor performa in aceste productii. fara descriere“Din cate am auzit, cei de la Pro TV au pus ochii pe Vladau. In perioada urmatoare o sa asistam la o serie de “transferuri” de la Antena la Pro. Primii nu mai au ce sa le ofere artistilor cu care au lucrat, iar cei de la Pro au mare nevoie de figuri cunoscute. Multi vor pleca de la Antena din cauza haosului in care se lucreaza la ei”, ne-a declarat o persoana din televiziune.

Recent, Andreea Mantea a fost vazuta in sediul Pro TV-ului, din cate se pare bruneta fiind invitata si ea la discutii preliminare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate