Bogdan Vladau, concert pentru ajutorarea copiilor de la Spitalul “Marie Curie”  

Dupa un an plin, in care a reusit sa dea lovitura pe piata cu doua piese muzicale si sa se lase descoperit in cadrul show-ului “Burlacul”, Bogdan Vladau profita de notorietatea castigatea si se alatura unei campanii umanitare fara precedent.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereEste vorba despre campania "Impreuna daruim o amintire de Craciun", un eveniment organizat de Asociatia A. B. Omnia, in cadrul caruia mai multe vedete autohtone si-au unit fortele in scopul colectarii de fonduri pentru copiii aflati la Sectia de Oncopediatrie a Spitalului “Marie Curie” din Bucuresti si pentru cei din Centrul de Psihologie Delta Dunarii. fara descriereVladau va canta gratis pentru copiii de la Marie CurieBogdan Vladau va concerta astazi, ora 21: 00, intr-un club amplasat pe Calea Plevnei, banii obtinuti din vanzarea biletelor urmand sa mearga catre acesta cauza. Ulterior, dupa ce vor avea loc si alte etape ale acestei campanii, respectiv o sesiune de gatit in care mai multe persoane publice vor realiza dulciuri pentru copii, precum si un atelier de Craciun unde se vor realiza produse hand-made, pe data de 20.12.2013 Vladau urmand sa ii viziteze pe copiii internati la Sectia de Oncopediatrie a Spitalului “Marie Curie” din Bucuresti.

"Poate ca donatia ta nu va schimba lumea, dar impreuna le putem schimba Craciunul copiilor de la Marie Curie. Macar o zi din viata acestora!”, spune Bogdan Vladau.

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate