Boieroaica! Daniela Crudu da pe o pereche de pantofi intretinerea pe 20 de luni a unui apartament din Ferentari!

Asistenta lui Capatos se respecta! Daniela Crudu nu se uita la bani cand vede o pereche de pantofi semnati de un designer renumit.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descrierefara descriereDe curand, bruneta si-a achizitionat niste incaltari cu toc "zgarie-nori" de la o firma de incaltaminte de lux. Diva a dat nu mai putin de 800 de euro pe extravagantii pantofi, despre care insusi creatorul spune ca sunt incomozi si cea care vrea sa-i incalte trebuie sa faca eforturi.

Si, daca ne gandim la originile Crudutei, care pana de curand a locuit cu tatal si surorile ei intr-un apartament in Ferentari, n-avem cum sa nu facem un calcul simplu si sa concluzionam ca, in cartierul ei de bastina, ar fi platit intretinerea unui apartament pe un an si jumatate cu suma alocata pantofilor. Dar Daniela mai merge prin zona doar sa-si viziteze familia. In prezent, juna locuieste intr-un apartament situat intr-un complex rezidential, proprietate personala, si conduce o masina de 30.000 de euro pe care si-a dorit-o foarte mult. Pantofii de 800 de euro doar intregesc tabloul reusitei pentru o starleta autohtona.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate