Boli pe care nici medicii nu le pot identifica! Uite ce pericole te pandesc si ce simptome prezinta

Cand ai dureri, probleme digestive si alte simptome pe care nu ti le poti explica, o vizita la doctor este solutia salvatoare. Uneori chiar si medicii intampina dificultati in diagnosticarea pacientilor

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Sindromul  de colon iritabil- unele boli sunt greu de identificat pentru ca nu exista teste care sa dovedeasca existenta lor.  In acest caz diagnosticul se face prin eliminare. La fel se intampa si cu Sindromul de colon iritabil, o boala cronica care afecteaza intestinul gros si cauzeaza durere abdominala, crampe, balonare, diaree/constipatie.
Sindromul  de colon iritabil- unele boli sunt greu de identificat pentru ca nu exista teste care sa divedeasca existent lor.  In acest caz diagnosticul se face prin eliminare. La fel se intampa si cu Sindromul de colon iritabil, o boala cronica care afecteaza intestinul gros si cauzeaza durere abdominal, crampe, balonare, diaree/constipatie.Boala celiaca- este o reactie a organismului la gluten, care declanseaza inflamarea intestinului subtire. Poate lua chiar si 10 ani pana cand boala sa fie identificata. Cei care sufera de aceasta boala au probleme digestive atunci cand consuma alimente ce contin gluten, ca grau, orz sau secara. Boala poate cauza alergii ale pielii, dureri de cap si de incheieturi, arsuri stomacale.Fibromialgia- este o afectiune cronica ce se caracterizeaza prin durere difuza si sensibilitate in muschi si tesutul moale si tulburari de somn sau slabiciune. Nu se cunoaste exact cauza aparitiei acestei boli.Scleroza multipla sau in placi- o boala autoimuna care apare atunci cand sistemul imunitar ataca celulel nervoase ale corpului si intrerupe comunicarea dintre creier si restul corpului. Unul din primele simptome ale acestei boli este amorteala, slabiciunea si furnicaturile.Boala Lyme- nu toate persoanele care au aceasta boala cauzata de intepatura capusei prezinta iritatii. Simptomele bolii sunt oboseala, durerile de cap si de articulatii si simptome asemanatoare gripei.Lupus- este o boala inflamatorie cronica si are un semn distinctive, o iritatie in forma de future pe obraji. Nu in toate cazurile apare insa aceasta iritatie. Procesul de diagnosticare al acestei boli poate fi greu si de durata. Lupusul afecteaza articulatiile, rinichii, creierul, pielea si plamanii.Sursa  www.health.co
Boala celiaca- este o reactie a organismului la gluten, care declanseaza inflamarea intestinului subtire. Poate lua chiar si 10 ani pana ca boala sa fie identificata. Cei care sufera de aceasta boala au probleme digestive atunci cand consuma alimente ce contin gluten, ca grau, orz sau secara. Boala poate cauza alergii ale pielii, dureri de cap si de incheieturi, arsuri stomacale.

Sindromul  de colon iritabil- unele boli sunt greu de identificat pentru ca nu exista teste care sa dovedeasca existenta lor.  In acest caz diagnosticul se face prin eliminare. La fel se intampa si cu Sindromul de colon iritabil, o boala cronica care afecteaza intestinul gros si cauzeaza durere abdominala, crampe, balonare, diaree/constipatie.

Boala celiaca- este o reactie a organismului la gluten, care declanseaza inflamarea intestinului subtire. Poate lua chiar si 10 ani pana cand boala sa fie identificata. Cei care sufera de aceasta boala au probleme digestive atunci cand consuma alimente ce contin gluten, ca grau, orz sau secara. Boala poate cauza alergii ale pielii, dureri de cap si de incheieturi, arsuri stomacale.

Afla ce alte boli sunt greu de diagnosticat pe www.kfetele.ro

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate