Bolidul Aston Martin făcut praf de Mario Iorgulescu nu era asigurat! Detalii despre accidentul cumplit! Mario nu e la prima ispravă de genul acesta

Bolidul Aston Martin, pe care Mario Iorgulescu l-a făcut praf în urma accidentului rutier de pe Șoseaua Chitilei, nu era asigurat.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Bolidul de lux, la volanul căruia se afla Marior Iorgulescu, un Aston Martin DBS, a fost ridicat în urmă cu aproximativ o săptămână din reprezentanța din București. Gino Iorgulescu ar fi scos din buzunar pentru ”mașina morții” nici mai mult, nici mai puțin de 300.000 de euro. Suma, care nu-i deloc de neglijat, se pare că s-a dus pe apa sâmbetei pentru că șeful de la LPF nu apucase să asigure mașina. Bolidul de lux la volanul căruia se afla Mario Iorgulescu, în seara accidentului, avea numere roșii, scrie Cancan.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Aston Martin-ul  nu este primul bolid de lux distrus de Mario Iorgulescu. În urmă cu trei ani, pe vremea când fiul bossului de la LPF se afla la studii în Elveția, tânărul ar fi avariat serios o mașină de 120.000 de euro, mai notează sursa citată.

”Mario e la al doilea accident de genul acesta. În 2016, la Geneva, acolo unde învăța, tânărul a distrus într-un accident un Nissan GT-R de 120.000 de euro”, a declarat o sursă citată de Cancan.

În urma accidentului produs de Mario Iorgulescu, un tânăr a decedat. Dany Vicol avea 25 de ani, era căsătorit și avea două fete. Mario Iorgulescu se află în continuare în stare gravă, la spital.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate