Bolnav si abandonat de familie, Gabriel arata ca un "schelet imbracat in piele", din cauza bolii. Medicii i-au dat ciocolata in fiecare zi. Ce s-a intamplat cu micutul?

Autor: A.M.

Gabriel, baietelul in varsta de 4 ani care a ajuns pe mainile medicilor ieseni in stare deplorabila, incepe sa se recupereze.

 

Micutul care se afla la Centrul de Plasament "Sf. Andrei" din Iasi a fost adus la Spitalul de Copii "Sf. Maria" cu o greutate de doar 7 kilograme. Dupa jumatate de an in care a stat internat in spital, copilul a inceput sa se simta mai bine, iar un aliment iubit de toata lumea a facut minuni in cazul lui.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, medicii i-au dat portii mici de ciocolata in tot acest timp, ciocolata neagra, cu o concentratie mare de cacao si care ii stimuleaza apetitul.

„Este nevoie să stea mai mult timp în spital, acum mănâncă doar mâncare semilichidă sau pasată. Mai are nevoie de dilataţie, apoi se va face cel mai probabil anul viitor o corecţie chirurgicală pentru a permeabiliza esofagul distal“, a explicat prof. dr. Marin Burlea, medic primar gastroenterolog.


 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies