Bomba! Alina, blonda din Valcea cu care s-a cuplat Nila, este insarcinata! Pe Cruduta o sa o treaca toate transpiratiile cand aude declaratiile astea!

Situatia se complica foarte tare in ceea ce priveste relatia dintre Mihai Costea si Daniela Crudu. Cei doi s-au despartit dupa ce bruneta a aflat ca fotbalistul o insela, dar multi le mai dadeau sanse de impacare.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereSe pare ca "mitul" este destramat de un apropiat al Alinei, blonda din Ramnicu Valcea pentru care Nila a renuntat la Daniela, care a dezvaluit ca tinerica olteanca este insarcinata in sase saptamani.

fara descriereMai mult, omul a povestit la Acces Direct ca cei doi se iubesc foarte mult si le vede un viitor impreuna. "Alina este insarcinata. Din cate stiu eu este in sase saptamani. Am auzit ca el s-a certat cu ea de vreo doua zile. Ei doi se iubesc foarte mult si vor sa ramana impreuna in continuare. Si el stie de sarcina. Eu am iesit de mai multe ori cu amandoi in oras si par foarte indragostiti.", a dezvaluit un martor care s-a recomandat ca un apropiat al Alinei.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate